Legálisan kérte le a volt férjem a híváslistámat a szolgáltatótól, ha az ő nevén van az előfizetés ?
Egy csomagban vagyunk, 2 mobil elöfizet van egyben, az egyik az én telefonszámom, amit csak én használok, viszont ő az előfizető.
(Válófélben vagyunk jelenleg, azóta már új számom van, viszont most találtam meg hogy hónapokkal ezelött folyamatosan lekérte a híváselőzményeimet)
Voltak már hasonló húzásai, es nem tudom mi a szint amit még el kell viselnem szó nélkül...
Ha az ő nevén volt, ráadásul akkor még házasok is voltatok, akkor legálisan.
Egyébként miért titok, kivel szoktál beszélni? Te csaltad őt, és ehhez keres bizonyítékot?
A telefon szolgáltatók nagyon vigyáznak hogy kinek adnak ki adatokat.
Amikor céges telefonszámmal kapcsolatban érdeklődök, akkor egy marék papírt kell vinnem a meghatalmazástól az ügyvezető aláírási címpéldányáig hogy igazoljam jogosult vagyok az adatok kezelésére.
Szóval ha kiadták neki akkor abba jogilag nem tudsz belekötni.
"Legálisan kérte le a volt férjem a híváslistámat a szolgáltatótól, ha az ő nevén van az előfizetés ?"
Ha az ő nevén van akkor kizárólag ő kérheti le a híváslistát a szolgáltatótól, te nem is tudnád megtenni, hiszen a szolgáltatónál te egyáltalán nem vagy képben, fogalmuk sincsen arról, hogy azt a készüléket te használod.
"Az ő nevén volt, de a válásunk óta is folyamatosan csinálja."
Miért fizeti még most is ő a te telefonszámládat?
Ha már válófélben voltatok, akkor kellett volna saját előfizetést csináltatnod. A telefonszámot ma már lehet vinni más szolgáltatóhoz is - persze ehhez kellett volna az ő beleegyezése is.
Ügyfélazonosítóval en is tudom azonosítani magam, (a szolgáltató applikációjaban én is tudom azonositani magam telefonszammal, és ott el tudok járni, vagy módosítani a sajat számommal kapcsolatos előfizetést)
Szóval én is hozzáferek az előfizetéshez. A telefonszám felhasználója én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!