Egy olyan ember fenyegetett meg, aki elütötte a kutyámat. Mit tegyek?
Kamera a kocsiba alap.
Egyébként meg jelentsd fel a gázolásért.
Egy tahó ez az ember, de nem hiszem, hogy csak úgy odamenne revansot venni a semmiért.
De egyébként te is felelős vagy a történtekért:
- A kutya nem kóborolhat a közúton, a te felelősséged, hogy ezt megakadályozd.
- Nem adtál elsőbbséget, majd még neked állt feljebb és dudálgattál.
6
Azért kérdeztem, hogy vezet-e 18 évesen, mert lehet, hogy tapasztalata sincsen, de jött lepontozás! Itt nem szabad igazat irni!
- A kutyádért te vagy a felelős, ha közúton elütik -mivel semmi keresnivalója ott-, szerencsédre a kocsiban nem keletkezett kár, mert akkor még fizethetted volna.
- Lakott területen tilos dudálni, főleg egy (számodra veszélyesnek ítélt) helyzet UTÁN. Ennyit illene tudni friss jogsival.
Egyébként neked van igazad, csak azt nem tudom, hogy miben...
A csávó szempontjából valahogy így nézhetett ki a sztori:
"Hajtottam a megengedett sebességgel az utcán, amikor egy kutya kiszaladt a kocsim elé és már nem tudtam elkerülni a balesetet. Megálltam, hogy megnézzem mi történt, ekkor az egyik házból kijött egy őrült nőszemély és elkezdett ordítozva szidalmazni. Szerencsére nem sérült az autóm, így inkább elhajtottam a helyszínről. Később a kutya tulajdonosától elnézést kértem.
Majd pár hónap múlva a főúton haladtam és ugyanez a nőszemély féktávon belül kihajtott elém az útra, épphogy el tudtam kerülni a balesetet, erre még ő dudál rám. Ekkor nagyon dühös lettem, megálltam és kiszálltam, hogy megkérdezzem, hogy hogy képzelte ezt."
9
NA! AZÉRT a kirántgaltlak a kocsiból egy felnőtt férfi és egy gyenge kislány között van ám különbség, te se szeretnéd ha egy 200 kilos kirántgatna, max. mindkettő hibás, a férfi is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!