Telitalálatom volt a lottón a héten. Miket kell elintéznek, hogy Miami-ba tudjak élni? Nem magyarba akarok megrohadni ha már ennyi pénzem lett. 400 millió.
Figyelt kérdés
Miami2023. máj. 27. 19:32
11/23 anonim válasza:
7.
"De ha itt nem segítenek, akkor majd máshol."
Megmondtam hogy segítek, írj privátot.
12/23 anonim válasza:
468 millió. Gratula.
Nem akarlak elkeseríteni, de attól hogy van pénzed, még nem telepedhetsz le az USA-ban.
15/23 anonim válasza:
"Nem jött privát! 11. Vagyok!"
Nem is fog. Ezt te is tudod.
16/23 anonim válasza:
13. A határon túliak hívják így az országot vagyis így még csak tőlük hallottam.
17/23 anonim válasza:
Nyilvánvaló fake kérdés. De itt a válasz
EB-5 vízum
Minimum egy millió dollárt befektetsz, akkor kaphatsz zöld kártyát (fél milliót, ha gazdaságilag visszamaradt régióban fektetsz be)
Persze ehhez a 400 milliós nyeremény kevés
18/23 anonim válasza:
17.
Akkor mire megy ezzel a pénzzel?
Indiába menj kedves kérdező!
19/23 anonim válasza:
Emberek topikból már kiutálták a lottós kérdéseid? Most itt próbálkozol? Neked valami nagyon durva agybajod van. Ha jut egy kis pénz a markodba, javaslom költsd szakemberre.
20/23 anonim válasza:
Ez a pénz semmi amerikába. Olyan ott mintha megkapnál kb egy évi átlagkeresetet egy összegbe. Egy családi házat nem veszel belőle, főleg nem Miamiban.
Üdv Floridából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!