Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meddig kell még elviselni...

Meddig kell még elviselni azt, hogy a bűnözőkkel nem a tetteikhez méltóan bánnak, hanem rendesen védik őket, meg jól vannak tartva?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést a sajtó által "amstetteni rémnek" nevezett bűnöző napi rutinja ihlette.

Josef Frizl arról híresült el, hogy a saját lányát 24 éven át fogsagban tartotta egy patkányokkal teli pincében. A lányt rendszeresen megerőszakolta, sőt, teherbe is ejtette. A verfertőző viszonyból 7 gyerek született, akikkel ha jól emlékszem, szintén fajtalankodni akart egy idő után.

Fritzl azonban lebukott, és jelenleg a börtönben tengeti mindennapjait.

Most készül vele egy interjú, amiből kiderült, milyen jól tartják, annak ellenére, amit művelt:

"Mindennap egy kávéval kezdek. Ez kell ahhoz, hogy rendesen felébredjek, majd ezt gyorsan követi egy csésze forró kakaó. Ezután teát iszom, majd eszem három tojást, egy szelet pirítóst sonkával, valamint egy kolbászos-sajtos kenőcsöt, és ügyelek arra, hogy C-vitamin-tablettát, valamint magnéziumot és cinket is bevegyek” – mondta, hozzátéve: „Emellett rengeteg vizet iszom egész nap. Nemrég olvastam, hogy tudományosan bebizonyosodott, az ember valójában 150 évig is élhet, ha jól táplálkozik és mozog. Szóval 130 évig akarok élni, ez a tervem".

Forrás itt: [link]

Figyelitek?

Etetik-itatják. Ez elképesztő. Egy közönséges bűnözőt.

2023. máj. 14. 09:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Akkor légyszíves, áruld el nekem, hogy MI indokolja, hogy életben hagyjuk Josef Fritzlt aki egyrészt maga is gyilkos, hiszen a saját gyerekét/unokáját bedobta a kazánba.

Másrészt, 24 éven át naponta megerőszakolta a saját lányát.

Áruld el nekem, hogy Josef Fritzl miért érdemli meg azt, hogy az osztrák állam pénzén rendesen megreggelizzen, nyugodtan aludjon stb. - éljen?

A vizsgálatok szerint teljen ép az elméje, végig tudatában volt annak, milyen szörnyűségeket tett.

Szerintem tanulmányozd kicsit a történetét részletesen, akkor talán rájössz arra, hogy indokolt lehet a kivégzése.

Olyan borzalmak vannak a storyjában, hogy mikor teherbe ejtette a lányát, annak a WC-ben kellett megszülni a gyereket. Adott neki egy ollót, hogy azzal vágja el a köldökzsinórt.

A lány egyébként a pincében ki is volt láncolva stb.

Nem folytatom tovább.

Te meg egy ilyen ember pártján állsz.

2023. máj. 14. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az osztrák államra tatozik, kérdező, hogy hogyan bánnak az elítéltjeikkel egy ottani börtönben.

Ezzel mi mégis mit csináljunk?

2023. máj. 14. 13:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Ha Magyarországon lenne az eset, akkor is hasonló lenne a helyzet.
2023. máj. 14. 13:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez egy globális probléma
2023. máj. 14. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint még nem jártál magyar bv - ben, kérdező!

(én többször is - hivatali minőségemben...)

Nálunk az ilyen egy hetet se élne! ítélettől függetlenül.

Már az első éjszakán megkapná a zárkatársaktól a "beavatást".

Az osztrák kollégák azért humánusabbak...

2023. máj. 14. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!