Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolti átcímkézésért mit lehet...

Bolti átcímkézésért mit lehet kapni, ha egy drágább árat olcsóbbra cserél valaki?

Figyelt kérdés

Ismerősöm gyakran azzal dicsekszik, hogy sok tizenezres termékeket cimkéz át boltokban, és a kasszánál sosem veszik észre, és így olcsón jut hozzá a drágább dolgokhoz.

Volt olyan is, hogy 40 ezres golf kesztyűt egy sport boltban 3 ezresre cserélt, illetve tescoban a mandulát leméri almának, ilyeneket mesél.

Ezért mit kaphat, ha elkapják egyszer?

2023. máj. 7. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
2023. máj. 7. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem kapják el attól még lesz következménye.
2023. máj. 7. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Milyen következménye?
2023. máj. 9. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Ez most nem tudom lopásnak, vagy csalásnak számít-e, mert végülis kifizette, csak nem az árát, meg ha van esze nem mondja meg hogy ő címkézte át, lehetett egy figyelmetlen dolgozó is. Régen én is csináltam, de nem drága dolgokkal, főleg olcsóbb piákkal, akkor még a chipsekről könnyen lejött a Sparba a sárga címke, és nem volt rajta hogy mi a termék neve, szerintem a bolt is rájött erre, hogy sokan leakciózzák a dolgokat maguknak, és most már rá van írva, szóval nem lehet chipsként kivinni mondjuk egy 7 decis Finlandiát 500ftért :)
2023. máj. 9. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!