Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ez a botrány a közmunkások...

Mi ez a botrány a közmunkások körül?

Figyelt kérdés

"A polgármester mellett a közmunkások is a vádlottak padján ülnek, számukra – úgy néz ki – súlyosabb anyagi következménnyel járhat majd az ügy."

„Hát mit mondhattam volna erre? Persze hogy jó! Kevés pénzből éltünk, minden forintra szükségünk volt, így elfogadtam. Minden hónapban egyszer kellett bemennem a hivatalba aláírni a papírt és átvenni a pénzt. Nem tudtam, mi ez az egész, azt hittem, valamilyen segély” – fogalmazott.

"Hadházy Ákos országgyűlési képviselő évek óta figyelemmel kíséri az ügyet, a mostani tárgyaláson is ott volt. Az Átlátszó kérdésére elmondta: nagyon sok megkeresést kapott az elmúlt években, amelyek arról szóltak, hogy polgármesterek hogyan éltek vissza a hatalmukkal. Szomorú tanulság szerinte, hogy míg a sok száz milliós csalások elkövetői pár százezres büntetésekkel megússzák, addig itt egy idős, beteg asszony még a házát is el fogja veszíteni amiatt, mert a polgármestertől elfogadta a közmunkáért járó pénz felét."

[link]

#közmunka #közmunkás #KözmunkaFidesz
2023. máj. 4. 11:15
 1/5 anonim válasza:
73%
Teljesen le van írva a történet. Mi a kérdésed?
2023. máj. 4. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
fidesz.
2023. máj. 4. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A magyar ember mindig szeret kiskapukat keresni, de néha pofára esik. Ez van.
2023. máj. 4. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
2: Ennek semmi köze a Fideszhez, egy független polgármester a ludas.
2023. máj. 4. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:

A közmunka Fidesz találmány.

Ha nem lenne akkor az emberek nem lennének ennyire közmunka mániások.

2023. máj. 4. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!