Mi ez a botrány a közmunkások körül?
"A polgármester mellett a közmunkások is a vádlottak padján ülnek, számukra – úgy néz ki – súlyosabb anyagi következménnyel járhat majd az ügy."
„Hát mit mondhattam volna erre? Persze hogy jó! Kevés pénzből éltünk, minden forintra szükségünk volt, így elfogadtam. Minden hónapban egyszer kellett bemennem a hivatalba aláírni a papírt és átvenni a pénzt. Nem tudtam, mi ez az egész, azt hittem, valamilyen segély” – fogalmazott.
"Hadházy Ákos országgyűlési képviselő évek óta figyelemmel kíséri az ügyet, a mostani tárgyaláson is ott volt. Az Átlátszó kérdésére elmondta: nagyon sok megkeresést kapott az elmúlt években, amelyek arról szóltak, hogy polgármesterek hogyan éltek vissza a hatalmukkal. Szomorú tanulság szerinte, hogy míg a sok száz milliós csalások elkövetői pár százezres büntetésekkel megússzák, addig itt egy idős, beteg asszony még a házát is el fogja veszíteni amiatt, mert a polgármestertől elfogadta a közmunkáért járó pénz felét."
A közmunka Fidesz találmány.
Ha nem lenne akkor az emberek nem lennének ennyire közmunka mániások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!