Atlas kérdése:
Szabálysértési feljelentést tehet e a rendőr azért mert a dohánybolt előtt beszélgettem hawerral és, egy üres sörös doboz volt a kezemben? Mondta hogy szolidabban iszogassunk már ha itt vannak. Mondtam neki nem ittam bele meg amúgy, is üres volt..
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 16:46
1/8 A kérdező kommentje:
Aztán el kérte az adatokat, bediktáltam a kollégája bepötyögte, azt mondta oké! Erre rávágja Nekem, hogy fog menni egy, szabálysértési feljelentés. Kérdeztem mire fel? Elmondtam neki mégegyszer, hogy nem ittam bele mióta itt tartózkodnak meg amúgy is üres volt már.. Tudtommal akkor tehetne feljelentést ha tetten érés van, a kézben tartott üres sörösdoboz nem egyenlő az ivással sztem.. Nem írt se jegyzőkönyvet semmit!
2023. ápr. 26. 16:51
2/8 anonim válasza:
Nem nehéz rájönni, hogy ha üres sörösdobozzal álldogálsz, akkor az azért van, mert előtte kiittad belőle a sört.
3/8 A kérdező kommentje:
Vagy kiöntöttem/kiömlött. Nem látta hogy Én annak a doboznak a tartalmát esetleg megittam volna ezért nem is értem. 20 perc el előtte mentek el a dohánybolt előtt autóval akkor miért nem tudtak szólni? Tehát olyanra ad feljelentést amit nem is követtem el azalatt az idő alatt míg ottvoltak.
2023. ápr. 26. 17:17
4/8 anonim válasza:
Tehát, a yard jószándékuan figyelmeztetett arra, hogyan is kéne viselkedni közterületen, te meg nekiálltál kekeckedni, mert a sör amit szabálysértő módon megittál, nem a dobozt, hanem az agyadat feszítetted. Annyit kellett volna csak mondani, hogy rendben, máskor jobban figyelek. Így jártál, minden ember a saját kárán tanul, a hülyéje még abból sem.
5/8 anonim válasza:
3: Te, a jogot megszegni nem csak akkor tilos, amikor ott van a rendőr.
6/8 anonim válasza:
Ezekből mi lesz hatvanévesen, te jó isten
7/8 anonim válasza:
Pontosan tudod, hogy közterületen ittál - gondolom nem az üres dobozzal indultál el otthonról, hogy megsétáltasd. Attól, hogy nem látta konkrétan ahogy kortyolsz, sörösdobozzal kezedben álltál ott. És még oktatod is, mert ő nyilván hülye.
Miután jóindulattal figyelmeztetett.
Grat.
Én is megbüntettelek volna, ha én vagyok a rendőr.
8/8 anonim válasza:
“ Vagy kiöntöttem/kiömlött. Nem látta hogy Én annak a doboznak a tartalmát esetleg megittam volna ezért nem is értem.”
Szerinted ha ezzel meglehetne úszni, nem mindneki ezt mondaná?
Az aki büntethet, úgy döntött figyelmeztet normálisan. Te ennek ellenére elkezdtél okoskodni, jól kicsesztél saját magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!