Jún. 25-én lejár a személyim. Mikor mehetek legkésőbb okmányirodába, hogy időben elkészüljön az új?
Figyelt kérdés
Le akarok fogyni addig, hogy szebb legyek a képen.2023. ápr. 26. 16:15
1/2 anonim válasza:
Pont most tárgyaltuk egy másik kérdésnél. A lejárat előtt 60 nappal lehet intézni. Az igazolványokon lévő képek meg olyan rosszak, hogy lehetsz te akár Jennifer Lopez is, azon a képen nem fogsz jól kinézni.
2/2 anonim válasza:
Mindenki leszarja a képet, én az egyik diákigazolványomon teljesen más embernek néztem ki mint az akkori személyimen, pedig csak egy év volt a kettő között. Egy későbbi diákom meg annyira nem egyezett a valósággal hogy miután az ellenőr hosszasan összemért, inkább kikérdezte az adataimat.
Azt hiszem egyébként hogy kapsz valami ideiglenes cuccot, szóval nem maradsz személyi nélkül ha éppen rosszkor sikerül elkezdeni az intézkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!