Büntetendő ha egy elhagyott, megviselt anyukat a fiával
tart fent szexuális kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ez komoly kérdés fiúk/lányok.
Az anyukát 6 év házasság után lecserélte a férje egy fiatalabb lányra amikor még csak 42 éves az anyuka. 😡!!!
Nagyon nem tartja rosszul magát szerintem, és elkezdett talán bánatábam, talán tényleges vonzalomból a 17 éves fiával flörtölni, és létrehozott egy anya-fia szex kapcsolatot azon belűl, hogy anyaként szereti a fiát.
Jelenleg úgy érzi szinte biztos, hogy megtörtségében, hogy nem kell senki más neki csak az egyszem fia.
Adottságai nagyon jók, és ha jól tudom a fiának nincs még barátnője.
Régen is büntették, ráadásul halállal, vérfertőző kapcsolat
2023. ápr. 26. 07:21
4/15 anonim válasza:
Ez manapság is bűncselekménynek számít.
Szóval hiába szereti, így szépen el fogják őket szakítani egymástól.
2023. ápr. 26. 07:23
5/15 anonim válasza:
Egyrészt undorító, hogy a saját fiával lefekszik. Ez betegség. A jogi vonzatát nem tudom, de biztos nem tapsolnák meg érte.
2023. ápr. 26. 07:34
6/15 anonim válasza:
Asszem két év letöltendő a maximum, de annyira világvégi falvakban kúrogatják csak egymást rokonok, hogy általában a törvényt sem érdekli túlzottan.
2023. ápr. 26. 07:48
7/15 anonim válasza:
"199. § (1) Aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
De vannak olyan országok, ahol nem tiltott, pl. Franciaország.
Bár így hogy a gyerek kiskorú, ez a legtöbb országban büntetendő lenne.
2023. ápr. 26. 08:13
8/15 anonim válasza:
Sajnos büntethető.
2023. ápr. 26. 09:43
9/15 anonim válasza:
Beteg vagy! Ez hogy merült fel? Vannak az emberekben genetikai gátlások a szexszel kapcsolatban. Nekem is van fiam, és nem tartom szexuálisan vonzónak egyáltalán. A fiam sem tart annak, bár még nem kérdeztem, de erre mérget vennék. Szóval ha ez a gondolat kialakult bennük mindketten mentálisan betegek, ráadásul bűncselekmény is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!