Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van most a kutakkal ha...

Mi van most a kutakkal ha nekem vannak régi kutjaim, ásott és fúrt, de nem használom egyiket se akkor be kell jelentenem vagy sem?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Várd ki az új szabályozást.

2023. ápr. 12. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Tegyél félre pár milliót szerintem. De nem baj, a magyar vidék úgyis olyan gazdag és intelligens hogy nem jelent neki gondot a fidesz zsebébe rakni egy kis extra pénzt.
2023. ápr. 12. 15:49
 3/7 A kérdező kommentje:
50 méternél nem mélyebb. És mi van ha én se tudom hány méter mély?
2023. ápr. 12. 16:02
 4/7 mindentudó99 ***** válasza:
40%
#2 Ne zavarjon egyàltalán hogy ezt az Eu írta elő.
2023. ápr. 12. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:

4# Ja, 20 évvel ezelőtt, az emberek egészsége érdekében, konjuktúra idején amikor támogatni kellett volna az embereket.

De nem baj, az ilyen vadbarmok lehúzására mint te szívesen előveszi orbán hogy fizess neki.

2023. ápr. 12. 17:14
 6/7 A kérdező kommentje:
És mi van ha nem használom?
2023. ápr. 12. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:

6# Ott a kedves kormányod, majd ő elmondja neked. Ti fideszesek úgyis szerettek rettegni, most ezt megteheted amíg el nem mondják a részleteket.

(Amúgy meg senki nem tudja, még nem mondtak részleteket)

2023. ápr. 12. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!