Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Balhé a szomszédban. Jól...

Balhé a szomszédban. Jól tettem, hogy a rendőrséghez fordultam?

Figyelt kérdés

Szombat este a falszomszéd családban balhé volt. üvöltő férfi: "Elb...tátok az életemet, te szerencsétlen k...va megöllek"

Nő "ne csináld, hülye vagy" és sikítás, közben a gyerek "apa apa ne bántsd anyát!" "kuss te hülye f**sz" szólt vissza az apa a gyereknek. Hívtam a rendőröket, elmondtam mizu, olyan 15 perc múlva hirtelen kuss lett, gondolom akkor értek ki.

Ma reggel a ház előtt meg elkapott a nő (akit bántalmaztak...) hogy minek hívtam a rendőröket, ne üssem bele az orrom a magánéletükbe.

Most akkor jól tettem, vagy sem, hogy kihívtam őket?

NEM c...nyok, fiatal házasok, fél éve költöztek ide.

2023. ápr. 11. 09:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Bárcsak nők őrjöngenének éjjel a gyerekük jelenlétében, hogy megöllek bmeg elrontottad az életemet, mert fel se áll már rám.

Hagyjuk már. Nem vagy vicces.

2023. ápr. 11. 11:53
 12/15 anonim ***** válasza:
5-ös, mondhatja, hogy nem hallott semmit.
2023. ápr. 11. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
A nőnek mondd, hogy inkább köszönje meg.
2023. ápr. 14. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
folyt: és ha így áll hozzá a férje viselkedéséhez, még nagyobb baj is lehet belőle, és a gyereket is elvehetik tőlük.
2023. ápr. 14. 11:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Szólj a gyámugynek.

De szemelyesen nekik nem kellett volna szolni hogy kihivod a rendoroket, ezt fenyegetesnek veszik

Anélkül hogy szolnal kellett volna kihivni

2023. okt. 10. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!