Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Melyik rendelet tiltja a...

Melyik rendelet tiltja a közterületi galambok etetését?

Figyelt kérdés

Kerestem, de nem találtam. Elolvasnám.

Azt is tiltja hogy énekesmadarakat etessek? Mi van ha más madaraknak teszek ki eleséget és a galamb eszi meg?

2023. márc. 28. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Szemetelésnek minősül.
2023. márc. 28. 13:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt hogy? Eldobok egy darab pogácsát és fel is veszi. Akkor ez hogy lehet szemetelés? Akkor ennyi erővel az is az, ha elejtem a csoki papírt, de azonnal fel is veszem.

És ha egy kis tálba teszem ki? Majd a maradékot ( ha van) elrakom?

2023. márc. 28. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne velem vitasd ezt meg, hanem közterület-felügyelettel. De tudom, hogy annak minősül, ezen az alapon bírságolhatnak érte.
2023. márc. 28. 13:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Ok, de a megfelelő rendelet/törvény bizonyosan kitér erre. Azt szeretném elolvasni
2023. márc. 28. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak a fővárosban tilos,itt köztisztasági törvény tiltja.ilyen irányban keresgélj jogszabályt.
2023. márc. 28. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, meglesem
2023. márc. 28. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Jó kis törvény ez :)

"bekezdésben említett területen, továbbá közlekedési eszközön, valamint általában a közönség számára nyitvaálló helyiségekben és helyeken köpni csak kendőbe vagy az e célra esetleg rendelkezésre álló köpőedénybe szabad és az orrot kendő használata nélkül kifújni tilos. "

Persze tök jogos, nettó bunkóság, de nem gondoltam eddig, hogy törvénysértés az utcán köpni.

2023. márc. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!