Megosztott felügyeletnél a kisgyerek minden alkalommal 40 fokos lázas lesz az apánál, aki betegen hozza el az anyának. Mi erre a gyámügyi gyakorlat, érdemes hozzájuk fordulni?
A gyámügy egy ilyen semmire se való szervezet.
Nincs hatalmuk a beavatkozáshoz, nincsen érdeklődésük és nincsen kedvük se az egész munkájukhoz.
A max amit tenni tudnak, hogy ha kéred kimennek a masik félhez, megállapítják hogy minden rendben van nála vele és ennyi.
Ami álltalában hasonló esetek mögött áll, hogy a gyerek 2 hetig azt hallja az anyatól hogy milyen szemet az apád milyen rossz lesz ott neked.
És ezektől olyan szintű stressz éri ami okozhat a leírthoz hasonló testi tüneteket is.
Valamint szintén belső kongliktus neki hogy szereti az apját, de ezért haragszik rá az anya. Olyankor ő rossz gyerek anyuka szemében.
Ha ez a helyzet, márpedig 99%ban ez.
Akkor anyuka nézzen magába hagyja abba a kisgyermek mentális bántalmazását és készítse fel tisztessegesen a kapcsolottartása hogy az a lehető legkisebb stressz érje e miatt.
És akkor nem fog ilyen szélsőséges tüneteket produkálni.
LOL, ekkora marhaságot, a gyerek immunrendszere apukával konspirál és olyankor kikapcsol vagy hogy??? Anyukánál meg ugye nyílván SOSE beteg a gyerkőc?
Nézd, az idei télen az ovisok a szokásosnál is többet betegeskedtek, szóval nem kell rögtön azt hanyagsággal vádolni, aki vigyáz a gyerekre, ez csak még jobban elmérgesítheti a szülők viszonyát.
3: Én nem hiszem, hogy pszichés alapon ilyen hirtelen ilyen menetrendszerűen ilyen súlyos tünetek lehetnek, én attól félek, bűncselekmény van ott.
Ez lehetne egyszer, kétszer, de kilencvenötször nem.
6: Hazajön betegen, anyuka 1 hétig kúrálja, mire meggyógyul, letelik az egy hét, elmegy egészségesen, 1 hátig megint apukánál van, megint betegen adja oda.
Ez megy 2 éve.
Én csak ezt látom.
Felvetetted, hogy aggódsz, hogy bűncselekmény van ott. Milyen bűncselekmény?
A három éves kislányom amúgy másfél hónapig volt otthon ilyen-olyan felsőlégúti mókákkal, aztán elment oviba, és másnap megint köhögött, most megint nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!