Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 8 napon túl gyógyuló sérülésne...

8 napon túl gyógyuló sérülésnek számít, ha valakinek gázgyújtó csövét a szájába dugom, és megégetem vele a nyelvét, belülről a száját?

Figyelt kérdés
Valamint törvényesen arányos reakció-e ez a részemről indokolatlan k..vaanyázásra? Semmit nem tettem az adott illetővel, erre ordítva k..aanyázva jön utánam na már most ha én ezt támadásnak veszem, akár meg is torolhatom, nemde?
2023. márc. 24. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Persze hogy megtorolhatod.Bármit csinálhatsz, csak utána vállald a következményeket.
2023. márc. 24. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Jaj.Micsoda szadista gondolatok ezek..A káromkodó,szemtelenül beszélő kölyköket régen nem ilyen módon bűntették.Hanem szappannal kimosták a szájukat.
2023. márc. 25. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt még egy orvos se mondaná meg látatlanban.
2023. márc. 25. 06:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem arányos reakció, és könnyen lehet, hogy nyelve megégetésével maradandó fogyatékosságot okoztál.

Habár valamikor hallottam arról híreket, hogy már lehet nyelvet pótolni.

2023. márc. 25. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!