Zaklatásnak számít, ha elhívom egy ismerősnőmet vacsorázni?
Egy barátom mutatott be egy nőnek, akinek szimpatikus vagyok és ő is tetszik nekem.
Szeretném elhívni randizni egy étterembe, csak nem tudom, hogy manapság ez zaklatásnak számít-e már? Tehát hallottam, hogy Svédországban vannak feminista szervezetek, akik ezért feljelentik a férfiakat és több év börtön jár ilyenért. Meg itthon a NaNe is azt írja, hogy egy kőkemény bűncselekmény.
Lányok, ti hogy fogadnátok, ha meghívna titeket egy pasi vacsorázni? Traumatizálna titeket? Feljelentenétek? 35/F
Kérdező!
Hívd el nyugodtan, ez nem zaklatás (jogász vagyok).
De ha nem olyan agyhalott módon gondolkodik, mint te, akkor igen hamar véget ér a randitok.
Ahhoz nem kell jogásznak sem lenni, hogy egyből leessen, hogy a kérdező nem százas, és a nőket állítsa végletekhez viszonyítva rossznak, amiért őneki nem sikerül összejönnie ellenkező neművel.
A kérdezőnek terapeutára lenne szüksége, mert nagyon durva, ami a fejében zajlik.
(És 46, ne vedd sértésnek, nem feltétlen rád céloztam az első sorommal :))
Bakker! Most már aruld el, hogy elhívtad-e, vagy sem!
Ha elhívod és igent mond, örülj! Ha nemet mond, akkor elköszönsz és emelt fővel további minden jót kívánsz neki, elfogadod a nemleges választ. Eszedbe se jusson még egyszer megkérdezni, mert ha nyaggatod, az eleinte idegesítő, aztán meg zaklatás.
Egyszer udvariasan randevút kérni egy nőtől nem bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!