Biztos, hogy emelni kell a beleegyezési korhatárt?
1.
Úgy függ össze, hogy ha egy lány 14. évesen gyilkolásra kész, akkor kapcsolatra is.
Csak megsúgom, hogy a 14 év beleegyezési korhatárt úgy kell érteni, hogy ha az idősebb fél 18 éves vagy idősebb.
Két 13 éves simán szexelhet egymással. Vagy egy 12 éves s egy 15 éves is, stb...
A jog szerint tulajdonképp bárki bárhány évesen kész a kapcsolatra. Ha két 9 éves szexel egymással, nem sértenek meg vele semmilyen törvényt.
A beleegyezési korhatár inkább a befolyásolhatóság miatt van. A gyerekek még hajlamosak istennek hinni mindenkit, aki jópár évvel idősebb náluk, mert azt nevelik beléjük, hogy a felnőttekre mindig hallgatni kell, stb. Egy 14 éves már észreveszi, ha csak kihasználják s be akarják csapni. Vagy ha még nem, akkor az 18 éves kora után se fog változni, mert a naívság nem tűnik el az öregedéssel.
4
Erről mutatnál valami hivatalos, hiteles forrást is?
Csak mert ez kb 3. hasonló témájú, direkt hergelő kérdés az óta a "tanár"-diák kapcsolat óta, aminél alapból nem az volt a baj, hogy a srác 15 éves.
7
Szóval nem tudod semmivel se bizonyítani, csak jöttél hergelni. Értem.
“Úgy függ össze, hogy ha egy lány 14. évesen gyilkolásra kész, akkor kapcsolatra is.”
Jóságos Isten!
10 éves koromban már én sütöttem a palacsintát, simán kiporszívóztam a lakást. Akkor 10 évesen már férjhez kellett volna mennem, netán késelnem!?
Atya, Ég!🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!