Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha fenykeprol mutatom meg a...

Ha fenykeprol mutatom meg a diakomat, kotelesek elfogadni?

Figyelt kérdés
a minap csak digitalis formaban volt nalam a diakom. Az ellenor a villamoson azt mondta; hogy most az egysser elfogadja, de soha tobbe nem. Minden be volt szkennelve rajta, minden latszott.
2023. márc. 6. 10:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rendes ember az ilyen ellenőr, nem is értem hogy az emberek miért tüntetik fel őket annyira rossz színben
2023. márc. 6. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez az ellenőr nagyon rendes volt. Remélem, megköszönted!
2023. márc. 6. 19:32
 13/18 A kérdező kommentje:
brutal bunko volt az ellenor, orditva mondta, kozben kifizettem volna a teljesarut is. Megmutattam a szemelyimen szereplo nevet, kepet, lathatta is, hogy nem hamisitom ala. Raadasul anyukammal telefonaltam, hogy fotozza be nekem, latgatta azt is, higy milyen ideges vagyok. meg az azonositoval is beleptem az e-naploba. szoval ennyi dolog utan igazan elfogadhatta a ribi:)
2023. márc. 7. 08:22
 14/18 anonim ***** válasza:

hálátlan dög vagy.

én akkor sem fogadtam volna el, ha láthatóan 10 évnél fiatalabb lennél.

2023. márc. 7. 08:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, itt a bunkó csak te vagy.

Gyakorlatilag nem volt igazolványod. A fénymásolat/fotó nem igazolvány. Ennyi.

Megérdemelted volna, hogy megbüntessen. Nem, akkor már nem teljes árut fizetsz, hanem kemény büntetést.

2023. márc. 7. 08:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor is rendes volt. Kicsit gondold át a dolgot, és rájössz.

Az ellenőrök jutalékot kapnak a lefülelt lógósokért, ill. azokért, akik jogosulatlan kedvezménnyel utaznak, vagy a jogosultságukat nem tudják igazolni, stb.

Nem kell megengednie tehát, hogy na jó, lefülelés után vegyél jegyet, ennyi erővel minden lebuktatott ember inkább jegyet venne ahelyett, hogy a büntit kifizesse.

Tehát rendes volt veled még akkor is, ha nyers volt veled.

Persze mondhattad volna, hogy inkább büntessen meg, csak kussokjon.

Mondtad? - nem.

Ennyi.

2023. márc. 7. 09:38
 17/18 A kérdező kommentje:
mondtam, hogy nem muszaj elfogadni akkor:) cswk velem ne beszeljen igy. Huh megbuntet mivan akkor? leszarom
2023. márc. 7. 13:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor azért rinyálnál: feltennéd ugyanezt a kérdést, és azt mondanád, hogy milyen szemét, hogy nem fogadta el, és megbüntetett, pedig vettél volna jegyet is akár. Ugyanmár!

És gondolom, te is milyen szépen beszéltél vele, nem volt semmi vita, nem provokáltál, stb. ;)

2023. márc. 7. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!