Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kell húzni sorszámot a Kormány...

Kell húzni sorszámot a Kormányablakban, ha van időpontom?

Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 06:04
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
igen
2023. márc. 5. 07:12
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Igen, ezt is sikerült szarul kitalálni, megcsinálni.
2023. márc. 5. 07:42
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

[link]

olvasd el a legalsó két sort!

2023. márc. 5. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Lehet ez valami bemutatóteremben készült, hogy hogyan kellene működnie, de pl a kerületekben ott áll egy ember, aki ossza a sorszámot, és az időpontra érkezetteknek is kell kérnie.
2023. márc. 5. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én fotóztam egy kormányablakban.

Mondjuk ez vidék... lehet nálatok a nagyfaluban más a helyzet. Ott sokkal több idióta van egy helyre össszezsúfolva.

2023. márc. 5. 08:58
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ott sokkal több idióta van egy helyre össszezsúfolva."

Ezt mondjuk nem tudom cáfolni.

2023. márc. 5. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. márc. 6. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Ehhez képest nálam az volt, hogy megkaptam a számot, bejelentkeztem, és a biztiőr, vagy ki, akkor is nyomta a gombot, és kinyomtatták azt a számot, amit kaptam előjegyzéskor.
2023. márc. 6. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
55%

Én vagyok az első válaszoló.

A gyakorikérdések törzsközönsége ismét lenyűgöz. Válaszom 67%-on áll...

Sorszámot kell húzni azért, mert:

- kell a statisztika, hányan jöttek, milyen ügyben, mikor érkeznek sokan, mikor van holtidő...

- valahogy be kell szólítani azt az ügyfelet is, aki időpontra jön. Te láttál már olyan, hogy "Kovács Manci néni, kettes ablak, most tessék menni!" ? Kap egy számot, amikor meglátja, mehet az ablakhoz. Aki meg nem kért időpontot, az meg majd bosszankodik.

- a biztonságiőr is tök büszke magára, hogy fontoskodhat, meg hogy sejti, hogy melyik gombot kell megnyomnia.

2023. márc. 6. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 előjegyzéskor már kap az ember sorszámot, tehát az alapján már be tudják hívni, nem Kovács Mancikáznak.

A statisztika szintén hülyeség, hiszen az ügy típusáról az ügyfélkezelőnél is tudnak még akkor is, ha sorszámhúzásnál nem nyilatkoznának.

Annyiból van értelme, hogy lássák: a regisztrált ügyfél valóban megjelent időben, és ne az legyen, hogy XY lefoglalt nyolcszáz időpontot, aztán cseszik elmenni, és akkor a 800 számot folyamatosan húzzák 5 perc várakozási idővel, mert hátha csak vánszorog az ablakhoz.

Persze papíron ki van nyomtatva a nevem, és azon is kipipálják, ha bejelentkeztem, de a recepciós papírján a pipa nem jelenik meg az ügyintéző gépén.

2023. márc. 6. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!