Ha drogot viszek Iránba, tényleg felakaszthatnak, még ha csak turistaként is utazom oda?
Igen, nem fog számítani, hogy idegen államplgár vagy, az ő helyi törvényei vonatkoznak rád.
Maximum a magyar állam kilobbizza, hogy életfogytot kapj, de az már majdnem mindegy.
Igen, ők egy korrekt állam, ahol nem tűrik meg a drogosokat. Akkor sem ha külföldi turisták.
Az akasztás azért hatékony büntetés, mert a bűnismétlés veszélye nulla.
Igen, a világ egy ilyen csodálatos sokszínű hely. A szemetek nem olyanok mint én. Jéé...
Asszem Szingapúrban volt, hogy egy erősen ittas, egyébként szerény, de ettől bátor brit fiatalember azt képzelte Hollandiában van és vicces lesz az alsóbbrendű bennszülöttek autóinak tetején végigugrálni, majd emiatt dutyiba kerülni. A mosoly akkor kezdett lehervadni az arcáról, amikor kiderült, hogy büntetése a helyi hagyományoknak megfelelő korbácsolás lesz. Amikor kiderült, hogy ebbe viszont gyakran belehal a delikvens, akkor már nem csak anyukája pityergett a hős brit szabadságharcosnak, de ha jól emlékszem végül megúszta.
De ne legyünk puhap*csök! Ha úgy érzed ezeknek a primitív ősembereknek nincs igazuk és te különben is jobban tudod, menj oda, tégy egy próbát egy zacskó fehér porral. Ha fel akarnak akasztani, magyarázd el nekik, hogy miért nincs igazuk, mekkorát tévednek, milyen mértékben vannak elmaradva a buta vallásukkal együtt és különben is szagolják meg a szellentésed, na, ugye? Rózsaillatú.
Ha jól értem, szerinted elfogadható, sőt ajánlott embereket akár nyilvánosan felakasztani, ha bizonyos bűnöket követnek el?
Szerinted komolyan megérdemelném az akasztásos halált egy zacskó fehér porért?
Szerintem te nem vagy normális, egy szemernyi empátia, emberi jóérzés nem szorult beléd.
Szerintem nagyon nincs igazuk az irániaknak.
Amúgy biztosan meg tudnám úszni az akasztást, kidumálom magam, mint mindig, és biztos a magyar állam is segítene.
Miért is? Szerintem mindent megértettem.
Miért, mert néha szeretek eztazt bevenni. Nem ártok vele senkinek, nem értem, ezt a tapló hangnemet. Különben pénzemet, arra költöm, amire akarom.
Ha pedig nem a kérdéssel kapcsolatban válaszolsz, tarts magadban a válaszod.
Az irániak meg tényleg betegek, ha a szer miatt akasztanak, pedig szép ország, egyszer biztosan elutazom oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!