Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Babánkat a születésekor az én...

Babánkat a születésekor az én lakcímemre anyakönyvezték. Ez apukának nem tetszik, mert azt szeretné ha az Ő címén lenne ahol élünk.Egyszer már szétmentünk, akkor beszélt ügyvéddel is. Vajon miért erőlteti ezt a címcserét?

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 12:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
" Ez apukának nem tetszik, mert azt szeretné ha az Ő címén lenne ahol élünk." Tehát a pasa lakásában élnek a babával életvitelszerűen. Ezért se értem min hisztizik az anyuka, miért olyan megveszekedetten fontos neki hogy a gyerek ne oda legyen bejelentve ahol igazából él.
2023. febr. 27. 09:57
 22/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, most te komolyan tőlünk akarod azt megtudni, hogy a párod miért szeretne valamit...?
2023. febr. 27. 13:23
 23/23 anonim ***** válasza:
19, a nő a gyerekkel és az apával együtt él, az apa lakásában (vagy közös, tök mindegy). bejegyezve a saját lakása van, ahol nem élnek.
2023. febr. 27. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!