A fan club tagjai már a letartóztatása után 2 órával terjesztették a hírt hogy kint is van. Azóta volt már a sztárügyvéd aki úgyis kihozza meg "most már szabadon kell engedniük", aztán valahogy még mindig bent ül a nyomorultja :D meddig ül még Kobra Bandi?
Bandi vagyok, de eddig a Kobra Bandi elnevezést csak csajoktól hallottam :), ráadásul nem is voltam letartóztatva!
Az A.T. ügyről meg az a véleményem, hogy:
"A fan club tagjai már a letartóztatása után 2 órával terjesztették a hírt hogy kint is van. "---Az első letartóztatás alkalmával 49 perc után kiengedték őket. A másodiknál meg sok-sok hónapig letartóztatásban voltak annak ellenére, hogy nem emeltek vádat, sőt a vádemelés a mai napig nem történt meg.
Esetleg tudsz valami bennfentes infót, hogy mivel vádolják? Sokat kereshetsz vele, ha megosztod pl. a BBC-el, a 10%-os jutalékomról persze ne feledkezzél meg!
2023. jún. 12. 11:22
8/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a Tristan Tate ellen már vádat emeltek, "erőszak alkalmazása mások ellen" valami ilyesmi.
2023. jún. 13. 05:03
9/11 anonim válasza:
Várhatóan ebben a hónapban fog vádat emelni az ügyészség, ebben a hónapban lesz eloszor tárgyalás.
Egy-ket hete súlyosították hogy mivel gyanúsítják, mostmár folytatólagosan elkövetett emberkereskedelem. Büntetés maximum azt hiszem 10 év.
2023. jún. 23. 00:50
10/11 anonim válasza:
Román portálokat erdemes olvasni, fordítoval teljesen jó. Amerikai/angol vloggerek csak pofaznak de fingjuk nincs a román büntetőeljárásról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!