A kuruc.info törvényesen felrakhatja a bűnözők pedofilok kepeit elerhetoseget és neveit ? A többi hiroldal miért nem merri?
A törvény sokszor hibás emberek és erdekcsoportok írjak.
Ha holnap törvényt hozzna a parlament hogy betiltja az alkoholt vagy legalizalna a pedofíliat akor azt egyoldalúan el kéne fogadnom mert ezt a törvényt hozták ?
Én személy szerint azt a törvényt fogadom el ami szerintem helyes.
Ha nem az akor a lehetőségek mentén ki kell játszani a számomra elfogadhatatlan szabályt.
Ha szoros ellenőrzés akor nyilván be kell tartani de ott ahol lehet ki kell jatszani
Pl mikor kijarasi korlatozas volt fogtam magam és kimentem Dunapartra egy olyan részen ahol ártéri erdő van és nincs senki .és ott napoztam furdoztem kocsit is úgy parkoltam ne lassák.
Mert nem értettem egyet a szabályal.
Micsoda kemény legény vagy!
:D
Nem kell keménykedni és akor sokmindent lehet volt az a meleg tanár akinek 15 éves fiú szeretője volt ő is ott rontotta el hogy akora arca volt hogy nyilvánosan bevalalta.
Ha nem ugrál csak csinálja senki nem büntette volna meg állását is megtarthata volna nem lett volna semmi .
De aki villogni akar az buta .
8: "A kuruc.info "munkatársai" nyilván örülnének, ha a fotójukat, címüket, elérhetőségüket közzétenné valaki. Nem igaz, hogy nem megoldható."
Mondom, a (fő)szerkesztő (vagyis az az ember, aki egyszemélyben eldönti, mi kerül ki a honlapra, milyen hangvételű cikkek jelennek meg), az Novák Előd, közismert közszereplő. Fotót bőven találsz róla az interneten, Dúró Dóra Mi Hazánk-os képviselő férje. Lakcímét és telefonszámát nem ismerem, de szerintem nem lehetetlen azt sem kideríteni internetről. Vagy épülj be a Mi Hazánk-ba, és ott könnyen megtudod. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!