Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudnám meghívni a...

Hogyan tudnám meghívni a páromat, hogy itt élhessen velem Magyarországon?

Figyelt kérdés

Milyen papírokat, kinek kell benyújtani és honnan érhetőek el? Milyen doksikra van szükség.

A párom afganisztáni, de Törökországban él jelenleg. Úgyhogy jelenleg Isztambulban találkozunk, mikor időm engedi. A munkával nem hiszem, hogy gondja lenne. Perfekt angol +4 másik nyelv és finance and accounting diplomával rendelkezik. Kérem, aki tud segíteni privátban, megköszönném. Nem sokat tudok sajnos a folyamatról. Illetve milyen esélyei vannak a pozitív elbírálásra és ez mennyi idő. Köszönöm a segítséget.

2023. febr. 20. 12:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%
Hogy a rossebbe sikerült egy Törökországban élő afgánnal összejönni??? Ezek általában csak ugródeszkának használják az EU-s nőket, hogy rajtuk keresztül beszivárogjanak. Remélem, nem engedik be.
2023. febr. 20. 12:21
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Remélem nem leszel olyan buta hogy belemész.
2023. febr. 20. 12:27
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha a te "párod" valóban 5 nyelven beszélő, diplomás ember. Akkor ezeknek ő is rég utána tudott volna járni. Én inkább valami átverésre gyanakodnék.
2023. febr. 20. 12:32
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
#2 a csajba? Ha jól néz ki, miért lenne butaság belemenni? Meg kell kérdezni tőle hogy szed-e tabit, vagy hogy mikor jött meg neki és kiszámolni hogy szabad e 😆
2023. febr. 20. 12:33
 5/23 anonim ***** válasza:
38%
Ez általánosítás. Az én férjem 10 éve itt él. Ő is afgán. Azóta is házasok vagyunk és a legjobb ember a világon. Ő is diplomás és több nyelven beszél. Ilyen kvalitásokkal simán engedni fogják, hogy itt éljen. Nagyon csúnya dolog nemzetiség alapján megítélni valakit. De ez orbánisztán. "Nem keveredhetünk más fajokkal...."
2023. febr. 20. 12:39
 6/23 A kérdező kommentje:
3. Én is megnéztem a bevándorlási hivatal honlapját. No comment kategória. És elég bonyolulan írják le a folyamatot. Nem igazodtam ki rajta.
2023. febr. 20. 12:45
 7/23 anonim ***** válasza:
17%
Én csak azt nem értem, hogy nincs elég férfi ebben az országban, hogy pont egy Törökországi afgánnal jöttél össze?
2023. febr. 20. 12:48
 8/23 anonim ***** válasza:
12%
#7 a külföldi mindig egzotikusabb és menőbb, na meg az ilyenek még le tudják dominálni a nőt, mert őket nem jelentik fel zaklatásért, egy kacsintásért...
2023. febr. 20. 12:50
 9/23 anonim ***** válasza:
24%

"Nagyon csúnya dolog nemzetiség alapján megítélni valakit."

Kétlem hogy nemzetiség alapján ítélnek meg, inkább vallás alapján. Egy muszlim gyökeresen máshogy látja a világot mint egy európai, ami neki norma, az itt más megítélés alá esik. Nyugodtan élj kicsit muszlimok között, egyből látni fogod azt az óriási szakadékot ami a nyugat vs muzulmán világ között van mentalitásban.

Nem arról van szó hogy rossz ember, de pl lekeverni egy pofont a feleségének, folyamatosan ellenőrizni mit csinál a felesége, adott esetben nem is mehet egyedül utcára, nem mehetsz strandra bikiniben stb stb ezek ott olyan normális megszokott dolgok, mint nálunk hogy a nő is dolgozhat. Ráadásul ez a pasas valami török migráns táborba van még, ergó éltébe nem élt még nyugatiak között, azt se tudja milyen itt az élet, sose élt hasonló rendszerben.

Amúgy az ilyen hasonló ajánlatok 99% eséllyel kizárólag az EU-s állampolgárság miatt van, valószínűleg van otthon felesége, családja, megkapja az állampolgárságot, rövid időn belül válik és hozza a családot. Ez igy szokott történni.

2023. febr. 20. 12:52
 10/23 A kérdező kommentje:
9. Nem menekült táborban van. Lakást bérelnek és dolgozik kint is Törökországban pénzügyi cégnek könyvelőként. 28 éves. Nincs felesége. Kicsit jobban ismerem ne haragudj.
2023. febr. 20. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!