Ha elrejtem az IP címemet, hatósági szervek attól még láthatják ha akarják?
Nem találtam jobb kategóriát, illetve a számítástechnikán gondolkodtam, de ott nem biztos hogy tudnának választ adni.
Köszi ha valaki tud válaszolni.
Azt nem értem mi az a VPM, de nem ilyen súlyos a helyzet.
Köszi, ment a zöld.
3-as: feldobja lehetőségként. Bal felső sarok, csak így tudtam befotózni.
"C:\Users\Te\Desktop\IP.png"
4-es: Itt pl apró dolgokra gondoltam, mint pl rendőrség, stb... szóval semmi komoly.😁
2 : VPN egy szolgáltatás, amire ha előfizetsz, akkor azon a vpn szolgáltaton keresztűl fog kapcsolodni a géped az internetre. Tehát a hatóság nem tudja ki vagy, csak a VPN számítogépét látja. A VPN cégek pedig azt igérik, hogy semmilyen adatot nem adnak ki a hatóságoknak, már csak azért sem, mert semmít sem tárolnak, tehát még ha kényszerítenék őket, akkor sem volna mit kiadni. Ezt igérik, de hogy ez a valóságban mennyire teljesül az szerintem bizonytalan.
A másik megoldás ha a TOR hálozatra csatlakozol. Ami abból áll, hogy letöltöd a TOR böngészöt, és azzal internetezel. A TOR böngésző automatikusan felcsatlakozik egy többszörösen titkosított, összetett szabadfelhasználású hálozatra. Jelen tudás szerint visszafejthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!