Hogy lehet hogy a Blikk, Tv2, Balázsék, végig hakniztat egy csalót, akiről már 2019-ben megírta az index, hogy egy kuruzsló szélhámos?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 07:21
1/10 anonim válasza:
Erre van igénye az embereknek. Mármint akik ilyen szennyeket szeretnek nézni, hallgatni. Ha mindenki szépirodalmat olvasna, és minőségi filmeket nézne, igényes zenét hallgatna, akkor a bulvárból élő balázsféle médiaqrvák éhenhalnának.
2/10 anonim válasza:
Sebestyénnek volt egy időszaka, amikor már majd-majd komolyan vettem és komoly jellemfejlődés volt észrevehető rajta, nem tudom, mi történt vele, lehet, hogy tényleg az asszony vágta gajra, de, az elmúlt 3-4 évben sikerült teljesen hiteltelenné tenni a saját brand-jét az valami igazi magyar csoda.
3/10 anonim válasza:
Aki ilyen bulvárszemetet fogyaszt, mint Balázsék meg a többi felsorolt, az miért vár minőséget? Hulladékot fogyasztasz, azt kapod.
4/10 anonim válasza:
Nem nagyon néztem ezeket a csatornákat.Blikket meg nem olvasok...
Ki az a kuruzsló akit futtattak?
5/10 anonim válasza:
Balázs amikor kiment a zenei csatornától, nagyin fedélzeti problémás lett, és mindenki csak hagyja, hogy azt művelje, amit akar.
7/10 anonim válasza:
Pont ezért csinálják, hogy beszéljenek róla az emberek. És lám elérték a céljukat.
Amúgy meg az más kultúra. Abban a közösségben attól lesz valaki férfi, ha már ült börtönben. Tehát nekik ez nem elítélendő, hanem dicsőség.
8/10 anonim válasza:
Miért, a Balázska az valami tudományos műsort vezet?
9/10 anonim válasza:
Hát most megnéztem a linken a Balázst.
Nekem úgy tűnik, hogy pont azért hívták meg a gyereket, hogy viccet tudjanak csinálni belőle. Oké, bunkók nem voltak, hogy direktben sértegessék, de azért poénkodtak rajta annyit, amit a jó ízlés megengedett.
10/10 A kérdező kommentje:
De ennek a szélhámosnak ez is referencia, meg hivatkozási alap, hogy őt még a rádióba is meghívják ilyen nagy volumenű emberek, mint a "balázsék".
2023. febr. 12. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!