Magánszemélyként adhatok el magas CBD tartalmú marihuánát?
Magánszemélyként szeretnék árusítani 0.01-es ( törvényes max 0.03 ) THC tartalmú, ellenben nagyon magas CBD tartalmú marihuánát.
Nem találtam egy törvényt se ami tiltaná, de esetleg valaki hozzáértő?
A kizárólag CBD-t tartalmazó marihuána teljes mértékbe legális, én most csak a magánszemélykénti árusítását kérdőjeleztem meg.
De nem hiába írtam, hogy valaki olyan írjon, aki hozzáértő, és nem a “majd előzetben kivárod”, vagy a “tudtommal nem lehet”…
#4-es, igen, ilyesmire gondolok, csak mint rendes marihuánát szeretném eladni (mint például ahogy itt van.: [link] ) és az ugyanúgy teljes mértékbe legális mint pl a CBD olajok stb…
hogy ezt nagyobb mennyiségben magánszemélyként például tárolhatom-e otthon. ( pl 50-100g )
Mert hogy akkor annak papíron ugyanúgy nincsen semmi illegális formája.
Így van. 6-osnak van igaza.
Lefoglalják, bevizsgálják, kimennek házkutatásra (még a kutya se tudja megállapítani a különbséget). Aztán bevizsgálják mert ez az eljárás (lehet pl lefújtad dizájner drogokkal). Aztán ha kiderül hogy nincs benne semmi, akkor elvileg visszakapod. A gyakorlatban hónapokig mászkálhatsz érte, kérvényezheted és ha szerencséd van vissza is adják. Aztán ha meg int valahogy szem elé kerülsz, indul újra az egész.
De te majomgyerek, közölni fognak veled egy kábszer kereskedelem megalapozott gyanúját, lefoglalják a cuccot, és őrizetbe vesznek. Elküldik szakértőnek aki majd legalább 2 hónap mulva majd megszakérti. Addig senkit nem érdekel majd higy most te mit mondasz arról a cuccról, de addig börtönben leszel. Ugrik mellé a telefonod meg amit még úgy látnak a házkutatás folyamán.
Ez pontosan így szokott működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!