Vatikánban van szabad fegyverviselés?
Vagy ott is csak nagyon kevés embernek lehet, speckó engedéllyel? És ha csak engedéllyel lehet, a pápának lehet pisztolya?
Mert pl. az Angyalok és Démonok (Illuminate) filmben többen is pisztollyal mászkálnak Vatikánban.
És szerintetek jobb lenne ha Európán belül (direkt nem EU-t mondtam, mert annak nem tagja Vatikán) szabad fegyverviselés lenne mint USA-ban?
Akkor tiltsuk be a konyhakéseket meg bárdokat is. Hiszen Kínában rendszeresen követnek el ezekkel az eszközökkel ámokfutásokat.
A lényeg pont az hogy nem kell semmit betiltani, elegendő nem liberalizálni a fegyvertartást és nyugi lesz az iskolákban továbbra is.
"A lényeg pont az hogy nem kell semmit betiltani, elegendő nem liberalizálni a fegyvertartást és nyugi lesz az iskolákban továbbra is."
Dehát nem lesz.
Hiszen Kínában késes meg bárdos ámokfutók gyilkolnak iskolákban meg óvodákban.
Ja bocs, nem tudtam hogy Kínából írsz :-D
Akkor ezek szerint nem számít, hogy Kínában ámokfutnak késekkel?
Akkor az miért számít, hogy az USA-ban ámokfutnak lőfegyverekkel?
Csak mert a kések nincsenek betiltva sem Kínában, sem nálunk.
Magyarországon viszont nincs szabad fegyvertartás az USA-ban viszont van.
Tényleg nem érted a különbséget? :-D
Te kezdtél ez az USA-ra hivatkozni, hogy hát jajaj, ott puskás ámokfutók vannak.
Én erre reflektálva megemlítettem, hogy Kínában pedig késes ámokfutók vannak.
Erre te:
Kína nem számít, mert nem ott vagyunk, és nálunk nincsenek késes ámokfutások.
Na tehát, ha a kések nincsenek betiltva sem nálunk, sem Kínában, viszont Kínában rendszeresek a késes ámokfutások, nálunk meg nem, akkor ebből logikusan következik, hogy Magyarországon a kés legális státuszának kérdésében semmiféle relevanciája nincs Kínának.
Viszont ebből meg az is következik, hogy ha Magyarországon a lőfegyverek legális státuszáról van szó, akkor abban sincs semmi relevanciája az USA-nak.
Tehát: az USA-zás a magyar fegyvertartási kérdésekben nem lehet érv.
#17: „az USA-zás a magyar fegyvertartási kérdésekben nem lehet érv”
Egy lőfegyver-rajongó szemszögéből nyílván nem
Áh, a kedvencem, már jön a személyeskedés, pedig feketén-fehéren levezettem, hogy miért nem releváns USA-zni a magyar fegyvertörvények kapcsán.
Elegánsabb lett volna, ha azt írod, hogy "igazad van, az USA nem érv", és megpróbáltál volna valami más érvet keresni.
USA-puskások
Kína -késesek
Ahány ház annyi szokás!
...és még nem is beszéltünk az azeri baltás csávóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!