Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem jelenek meg az előírt...

Ha nem jelenek meg az előírt orvosszakértői felülvizsgálaton akkor mi lesz a következménye?

Figyelt kérdés

Nem jár tovább a segély a szociális támogatás?

Van egy hatósági igazolványom amivel kedvezményes az utazás azt hová kell leadni majd?

2023. jan. 5. 17:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Emberi közösségbe eljárni rendszeresen?

Szó sem lehet róla pokollá tették az egész gyermekkoromat nem fogják a hátralevő felnőtt életemet is pokollá tenni mások.

2023. jan. 5. 21:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Ennyiből valóba nem lehet megélni. Valamiért azt gondoltam, többet kapsz.

Így már értem, hogy miért nem akarsz menni, csak az a gond ezzel, hogyha nem mész, akkor úgymond "kiesel" a rendszerből.

És mi lesz veled később?

2023. jan. 5. 21:49
 13/22 anonim ***** válasza:
>valóban (jav.)
2023. jan. 5. 21:50
 14/22 A kérdező kommentje:

Mindig a hídról való leugráson gondolkodom mert énnekem már nagyon régen befellegzett ronda is vagyok fogyatékos és meleg érdeklődésű is.

Mindennap hosszú évek óta évtizedek óta minden gyötör már és tönkretesz,hogy nem lehetett elégedett és kielégítő életem.

Volt,hogy tizenöt éve az ereimet felvágtam tizenkét éve alkohol miatt kórházba szállítottak a detoxikálóba.

2023. jan. 5. 21:56
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem akarok "prédikálni" neked, de a hídról leugrani az nem megoldás.

Figyelj, dolgoztam, gyakorlatilag hobbinak fogtam fel a munkám, azt hittem, hogy enyém a világ, és egyszer csak derül égből jött a szklerózis multiplex.

Na én is elszótlanodtam pár pillanatra, de aztán elhatároztam, hogy ezt i csak azért kaptam, hogy kigyógyuljak belőle. (Persze tudom, hogy ez kb. lehetetlen)

Ezzel csak azt akarom, hogy próbáld meg valahogyan addig forgatni a dolgokat, amíg kicsit jobban nem fogod magad érezni, és elkezded látni a lehetőségeket.

Az emberekkel meg nem kell foglalkozni, olyanok, amilyenek. Biztosan van valami, ami érdekel, amihez értesz, abban kellene magad továbbfejleszteni.

Csak ne add fel.

2023. jan. 5. 22:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Ahogy bekerültem a bölcsődébe ott kész vége lett a nyugalmamnak tisztelt felhasználó az elmúlt húsz, harminc évem egy kukába való szemét hulladék én velem együtt daráló!!!
2023. jan. 5. 22:10
 17/22 anonim ***** válasza:
"Tisztelt felhasználó"<--- ezen jót nevettem. Na látod, van neked humorod is. És ha az van, akkor ki lehet keveredni valahogy a dolgokból. Nem máról holnapra, de menni fog.
2023. jan. 5. 22:17
 18/22 A kérdező kommentje:

Ezen nevetett jót?

Hát egy vadidegent itt az interneten a világhálón mégis, hogy, vagy hogyan szólítsak meg?!

2023. jan. 5. 22:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Hogyne nevettem volna. Itt csak úgy szólítják az embert, amilyen szám van a kommentje mellett. Mondjuk nekem van nickem is.

De tényleg nevettem a tisztelt felhasználón. Látod ma már ezért megérte feljönni ide.

2023. jan. 5. 22:33
 20/22 A kérdező kommentje:
Azért ez szemétül hangzott én csak mindenkinek megadom ezzel legalább a tiszteletet.
2023. jan. 5. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!