Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az Egyesült Államokban élő...

Az Egyesült Államokban élő nagybátyjám tavaly májusban elhunyt és mint örökös (unokahúga vagyok, neki nem volt gyereke) bizonyítanom kellene hogy a 40 éve elhunyt testvérének nem volt gyere hogyan?

Figyelt kérdés
Négyen voltak testvérek. Neki és az egyik testvérének nem volt gyereke, az én anyámnak és a másik testvérenek van összesen 4. Örökösök vagyunk, de bizonyítanunk kellene, hogy az 1985-ben elhunyt másik testvérnek nem volt törvényes vérszerinti utódja. Ilyen papírt hol kérhetek? Halotto bizonyítványunk van róla, de az nem elég.

2023. jan. 3. 20:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy itt bárki is hallott volna bármilyen amerikai örökösöket felkutató cégről, ha valós, ha nem.

Én amondó vagyok, hogy ameddig valamilyen címen nem kérnek tőletek pénzt, addig foglalkozzatok az üggyel, de ha kérnek, felejtős.

2023. jan. 4. 13:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Hogy találtak rátok? E-mailben kerestek meg?
2023. jan. 4. 14:33
 23/28 anonim ***** válasza:
34%
10. A tanácsadás nincs ingyen, ezzel semmi gond mert legalább szakik tályékoztatják a lehetőségekről. Helyette jöhetsz az ingyenes gyakorira is, de úgy néz ki senki se tud semmi okosat írni mivel nem vagyunk szakemberek, iratunk nagy baromságokat is és a kérdező semmivel se lesz előrébb.
2023. jan. 4. 14:34
 24/28 anonim ***** válasza:

A gugli is ismeri a céget, és ad telefonszámot.

A weboldalukon azt írják, csak akkor kell fizetni nekik, ha megtörténik a hagyaték átadása. Azt nem találtam, mennyit, de tippem szerint százalékot kérnek, és elég sokat, legalább 30 %-ot. Mivel biztos sokszor árnyékra vetődnek, és sokan saját ügyvédet bíznak meg lényegesen olcsóbban, így a maradékot fizettetik meg. Velük azok dolgoztatnak (gondolom), akiknek ez talált pénz, és még így is örülnek neki, hogy sokat leszed belőle a közvetítő, meg különben se tudják, kihez fordulhatnának még.

2023. jan. 4. 15:25
 25/28 anonim ***** válasza:
50%

Nem igazán értem, hogy miért kellene a kiértesítéséért fizetnie a Kérdezőnek akármennyit is? Mert gyakorlatilag csak ennyit tettek.

Nem a Kérdező bízta meg őket, nem kellett a Kérdezőt "felkutatni" mert nem bujkált, ráadásul még rá akarják lőcsölni, hogy igazolgasson nemlétező rokont, 40 év távlatából.

Nyilván volt az elhunytnak ügyvédje, aki valamiért megbízást adott ezeknek, fizesse az ügyvéd a munkadíjából az ügynökséget!

Nehogy már 30%-ot követeljenek a Kérdezőéken a semmire, + az eljáró ügyvéd díja, adó ott, adó itt és pont nem marad semmi!

2023. jan. 4. 16:54
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, angolul írtak nektek? Pontosan mit?
2023. jan. 4. 16:56
 27/28 A kérdező kommentje:
Szerződés szerint 20%-ért dolgozik.
2023. jan. 4. 21:54
 28/28 A kérdező kommentje:
És fizetni nem kell nekünk akkor sem ha nem sikerül semmi sem valamilyen úton módon.
2023. jan. 4. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!