Teljesen elveszett ügyfélkapu pótlása ?
Régen volt ügyfélkapu fiókom, valami más ügyintézés során kellett így akkor az ügyintéző csinált nekem egyet gyorsan (email címet mindent) ez le volt nekem írva egy papírra, de elveszett, és nem tudom még az email címet se.
Online valahogy vissza tudom hozni ? Vagy csak a kormányablaknál tudnak újat csinálni nekem ?
Nem kell újat csinálni. Csak bemész és ott megmondják neked az új jelszavadat ha magadtól nem tudod.
De az ügyfélkapu belépési portálánál eljutsz a belépésnél oda, hogy meg kell adnod a fehasználóneved és jelszavadat. Ha csak a jelszó nincsen meg akkor itt az "Elfelejtett jelszó" részre kattintva küldenek neked emailben újat.
Milyen email címet nem tudsz? Az ügyfélkapué azonos mindenki számára. A tiedet meg csak tudod, hogy mit használtál. ha a felhasználónevedre nem emlékszel akkor a Kormányablaknál tudnak csak segíteni neked.
2
Pont ez az nem tudom milyen email címre van regisztrálva, mert ott helyben csinált nekem az ügyintéző azt is, akkor pont nem tudtam fejből a sajátomat.
Nem tudok jelszóemlékeztetőt se kérni, mert nem tudom az email címet.
#3 Akkor be kell menned újra vagy megpróbálhatod ezen az oldalon online:
Ha az "arcképes azonosítás"-ra klikkelsz, ott felhozza, hogy "Az elfogadást követően átirányítjuk a használatához szükséges technikai feltételek ellenőrzését segítő oldalra, majd a Várószobájába, ahol az ügyintézőnk várja már a hívását.". Vagyis elméletileg online is lehet az ügyet intézni csak nem tudom mi kell hozzá. Az biztos hogy webkamerára szükség van, hiszen azon keresztül tudnak azonosítani az arcodról, de hogy a rendszerben kell-e még valami már meglegyen, azt neked kell megkérdezned.
#4-hez még kiegészítésképpen:
ugyanitt van a regisztrációnál az "e-személyivel" történő belépés, ha van ilyened akkor ezen keresztül is csinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!