Kérvényezéssel anyakönyvezhető a "Lucifer" keresztnév?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 21:03
21/32 anonim válasza:
"Megpróbálhatnak kikezdeni akár irigység miatt is vagy szimpla rosszindulatból alap nélkül, mert tetszik neki(k), hogy ez téged bánt és nem tudsz úgy reagálni, hogy leszereld őket."
Nem értek egyet. Szerintem kétféle gyerek létezik ilyen szempontból: akit lehet piszkálni, és akit nem. Akit lehet piszkálni, annak tökmindegy mi a neve, mert ha nem a neve miatt, akkor más miatt fogják piszkálni a társai. Ha meg olyan fajta, hogy nem lehet piszkálni, nem veszi magára, nem reagálja le, akkor megint tökmindegy mi a neve, úgysem fogják piszkálni.
22/32 anonim válasza:
De van. Franciaország. Azt nézik,hogy lehet e hátránya a név miatt a gyereknek. Na most te leforditod nekik ezt a nevet azaz Fényhozó. De bugyután hangzik,és te ezért jobban szeretnéd a Lucifert adni akkor engedni fogják.
23/32 anonim válasza:
Gratulálok ha valaki ezt a nevet akarka adni a gyerekének:) felelősségteljes. Legyen mar inkább Hitler
27/32 anonim válasza:
Ne akarj már kiszúrni a gyerekkel.
28/32 anonim válasza:
26, 27 Milyen gyerekről beszéltek? Szó sincs gyerekről a kérdésben.
29/32 anonim válasza:
Sajnos nem lehet. Olvastam az ide vonatkozó cikket.
30/32 anonim válasza:
@23: gyerekkoromban Brazíliáról olvastam egy útikönyvet, az egyik fejezet címe 'Hitler köpköd' volt. Ez a Hitler kávékóstolóként dolgozott, ezért köpködött, Hitlernek pedig azért hívták, mert az apja akkor még szimpatizált Adolffal, a brazil szabályozás pedig pont olyan liberális volt, mint az amerikai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!