Fiatal lány vagyok. Hozzá se szóltam egy 50 év körüli férfihez, és elindult felém hogy pofán b@sz, engem, úgy hogy a fejem leszakad. Ha nem lépek hátra megüt. Feljentem, van értelme ?! Kamera van a közelben.
Figyelt kérdés
Segítségét előre is köszönöm2022. dec. 28. 18:09
11/12 anonim válasza:
Nem érted. Senkinek nem az a baja, hogy férfi.
Az csak azért volt érdekes, mert képes lett volna beváltani a fenyegetést.
Ha egy 40 éves nő lett volna, akkor is a feljelentést javasoltuk volna.
12/12 anonim válasza:
Láttad valaha korábban ezt az embert? Ha soha nem volt semmi dolgod vele, akkor nyilván őrült, hogy ismeretlen embereket ok nélkül fenyeget. Azt nem hiszem egyébként, hogy egy hátralépés mentett meg az ütéstől, ha valóban ütni akar, akkor utánadlép. Inkább fenyegetni akart, csak nem világos, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!