Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A gyámügy elveheti a gyereket...

A gyámügy elveheti a gyereket az ex nejemtől ha rendszeresen eljár éjszaka otthonról piálni bulizni k*rválkodni?

Figyelt kérdés

1,5 éves a kisfiam. Az exem rendszeresen elmegy otthonról éjszakára bulizik iszik a 60 éves anyósom vigyáz rá aki tolókocsis. Sokszor otthon is iszik. Engem oda nem engednek, én nem láthatom a fiamat nrm vigyázhatok rá. Hozzá teszem semmi bűnt nem követtem el, az exem csalt meg.

Ha bejelentem elvennék tőle? Egyáltalán nem foglalkozik a gyerekkel, bármi van az anyós nem tudná ellátni.

2022. dec. 22. 20:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12%
Nem valószínű. A mai feminista világban szinte mindig az anya kapja a gyereket, nem ritkán még akkor is, ha drogos és prostituált.
2022. dec. 22. 20:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy a kisfiamnak van egy születési rendellenessége, többször volt már rohama éjszaka ami miatt kórházba került és nem utolsó volt anyós pajtás fel se kelne rá szerintem
2022. dec. 22. 20:41
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Egy próbát megér.
2022. dec. 22. 21:31
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

Voltál a gyámügyön, bíróságon inkább, indítottál pert gyermekelhelyezés, láthatás ügyben?

Olyan nincs, hogy valaki csak úgy eltilt a gyerekedtől. Oka?

Amúgy ha felügyelettel hagyja otthon a gyereket, abba senki-semmi nem fog belekötni. Nem tilos fiatal anyáknak eljárni bulizni. Szexelni sem. Gondolom, ha veled élne a gyerek, te ezeket nem tennéd.;)

2022. dec. 23. 08:55
 5/15 anonim ***** válasza:
3%

Nem veheti el.

A gyerek alanyi jogon jár az anyának.

Ennyi, kész, ha fejre állsz se tehetsz semmit.

(Magyarország...)

2022. dec. 23. 10:14
 6/15 A kérdező kommentje:

4. Honnan veszed hogy fiatal?

Én nem iszok pff.

2022. dec. 23. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazak a leírtak, akkor jelentsd be.
2022. dec. 24. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Inni nem tilos

A gyerekre vigyáznak

Akkor helyesbítek

Ötvenes anyák is jarhatnak tudtommal bulizni és szexelnie sem tilos

Szóval

Gyerekelhelyezesre inditottal pert?

2022. dec. 25. 09:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Az neked vigyázás hogy az emeleten alszik a gyerek, az anyós meg lent, aki magatehetlen fel sem tud menni ha baj van?!
2022. dec. 25. 18:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Amúgy honnan tudsz ilyen részleteket?
2022. dec. 25. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!