Ha valaki karácsonykor sátánista zenéket hallgat, azért járhat bármiféle szankció?
Milyen az a sátánista zene? :)
Egyébként miért járna bármi efféle következménnyel? Karácsonykor sem kiváltságosabbak a valláskárosultak, mint az év többi napján. Bár ha max hangerőn bömbölteted, akkor csendháborításért feljelenthetnek, de ez akkor is megtörténhet, ha keresztény muzsikát bömböltetsz.
Szomszédok? Tehát otthon akarod hallgatni?
Azt hallgatsz amit akarsz, viszont ha túl hangos akkor csendháborítás.
Linkeljél már légyszi egy sátánista zenét, esküszöm életemben nem hallottam még ilyet.
Én rockot meg metált hallgattam mindig is, annak idején sokszor megkaptam, hogy ez sátánista zene, de sose gondoltam, hogy tényleg létezik ilyen.
Meghallgatom az #5 által linkelt zenét és komolyan már a sátánistákból is kiábrándul az ember. Inkább mennék misére szenteste minthogy ezt bömböltesse valaki a szomszédomban.
Nemhogy rendőrnek kéne bilincsben elvinnie, hanem közben ostorral csapkodni a hátát mert a sátánt gyalázza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!