Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az elmúlt tíz év során sikerül...

Isti22 kérdése:

Az elmúlt tíz év során sikerült felzárkóztatni a nyíregyházi Huszár-telepi romaiskolában tanulókat?

Figyelt kérdés

2012-ben erre hivatkozva szegregálta a cigány diákokat egy iskola: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__3787..

A bíróság 2015-ös ítélete szerint sem történt jogsértés, szóval akkor azóta ki kellett derülnie, hogy jót tett a szegregáció vagy sem.

2022. dec. 22. 07:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9# buta vagy a smile már nem segít rajtad.
2022. dec. 22. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, én vagyok a buta, aki nem magyaroz, meg nem linkel baromságokat.

😂😂😂

2022. dec. 22. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:

"magyaroz"

Csak mielőtt valami szent népnek hinnéd magad, csak szóltam hogy a magyarok se riadnak vissza ha ölni gyilkolni kell. 🙂

"Egyes esetekben embereimet megrázta a magyar rendőrség [értsd: csendőrség, Eichmann nem tesz különbséget a két testület között] embertelensége. Dieter Wisliceny [SS-Hauptsturmführer, Eichmann közeli munkatársa] beszámolt róla, hogy bár nem mindenhol, de néhány kerületben a rendőrök úgy hajtják a zsidókat a vagonokba, mint a barmot a vágóhídra.”

2022. dec. 22. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:

"néhány kerületben"

Ez pont azt támasztja alá, amit írtam.

Totál bullshit, amit írsz.

Nem csináltak a magyarok semmit.

Volt egy-két gyilkos, ennyi.

2022. dec. 22. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem csináltak a magyarok semmit"

Ha leírnám azt a semmit bannolnának.

Dehát na, ilyen a magyarok valódi természete. Ha megtehetik ölnek gyilkolnak.

Egy igazi *MAGYAR* bármit leszúr/agyonver. Nőt gyereket fegyvertelen embert bármit.

Igazából a magyarok másra nem is képesek. Háborút soha se nyertek. Ha vissza támad az ellenség a magyar azonnal menekül.🙂

2022. dec. 22. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!