Apámat följelentjetem ha fizikailag bántalmazott?
Figyelt kérdés
Többször ütött volt hogy rugdosott is én a földön feküdtem. De ez már 7-8 éve volt már nem élek vele. Viszont vannal visszatérő mentális problémáim ez miatt.2022. dec. 19. 07:24
11/14 anonim válasza:
Fel, viszont a vádakat bizonyítani is kell. Lelkileg és idegileg is nagyon megterhelő egy ilyen ügy, sokáig elhúzódhat, akár évekig is. Az ügyvéd is egy vagyon, és az sem garantált, hogy megnyered a pert.
Tapasztalatból mondom, hogy ha mentális dolgokkal küzdesz (gondolom depresszió, szorongás), akkor egy ilyen bírósági huzavona csúnyán vissza tud vetni. Akkor is meg fog viselni, ha te nyersz.
Hasonló múltam van. Én azt tanácsolom, hogy jobban jársz, ha elengeded a dolgot, és éled az életed.
12/14 anonim válasza:
Szomorú dolog de egy 7 évvel ezelőtti dologért még ha hangfelvétel is van, hát akkor is eléggé irreális. Ha tegnap történt volna, az más lenne!
13/14 anonim válasza:
Ennyi idő után már elévült. Anyukádnak kellett volna akkor feljelenteni. De ha csak egy-két megérdemelt pofont kaptál, az más ügy.
14/14 Senior Séf válasza:
Bazki, ne feljelenteni kell, hanem elfelejteni és továbblépni. Így, ha rajta rugózol, csak magadat bünteted az ő hülyesége miatt. Minden cselekmény vagy esemény végeredményét a rá adott reakciód adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!