Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tud velem tenni a BKK...

Mit tud velem tenni a BKK ellenőr, ha nem adom neki oda az irataimat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nincs jegyem, elkap, én viszont nem adok át neki semmilyen okmányt, mert nincs vele rendőr. Mit tud tenni ez esetben? (Nem akarok bliccelgetni, csak kíváncsi vagyok.)

2022. dec. 12. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrt hívhat.
2022. dec. 12. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
rendőr
2022. dec. 12. 11:07
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Ezt tudom, de hogy akadályozza meg, hogy addig én ott is maradjak? Na meg kétlem, hogy egy villamost, vagy egy buszt addig várakoztatnának, ameddig kiér egy rendőr egy jegy nélküli utas miatt.
2022. dec. 12. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Hivatalosan sajnos elvileg nem tudja. Sokan felháborodnak, ha megpróbálja egy ellenőr feltartóztatni a bliccelőt (aki lop..), bezzeg ha egy boltból lopnak és a tulaj vagy valaki utánamegy hogy elkapja az hősként van ünnepelve..
2022. dec. 12. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
97%
Be vannak már kamerázva az ellenőrök tehát az eljárás meg fog indulni később, amihez még hozzájön hogy működtél együtt.
2022. dec. 12. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 A kamera tudtommal nem ezt a célt szolgálja.
2022. dec. 12. 14:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!