Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kiraktam 1 gyerek képét...

Kiraktam 1 gyerek képét facebookra, feljelentenek. Mit kaphatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hölgy kiposztolt egy képet a gyerekéről amikor a vonatnak az ülésén áll cipővel. Én ezt a képet kiraktam egy csoportba ahol írtak róla hideget meleget de a gyerek anyja fel fog jelenteni amiért kiraktam a képet az engedélye nélkül. Elnézést kértem töröltem a képet. Mekkora pénzbírságot kaphatok érte és meddig fog vajon húzódni az ügy ha tényleg feljelent? Köszönöm.
2022. dec. 11. 16:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha a nő publikusan tette azt a képet akkor így járt... Ezért nem fognak megbűntetni.
2022. dec. 11. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Gondolj csak a napisz@rra, mennyi és milyen képeket tesznek ki emberekről adatlappal, mégsem csuktak le érte senkit
2022. dec. 11. 16:16
 3/17 A kérdező kommentje:
Mindenképp feljelentést tesz azt mondta és amiért kiraktam ezért én fizetem majd az ő perköltségét stb...
2022. dec. 11. 16:20
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Baromság, csak üres fenyegetőzés.

Mint mondtam, a nő rakta ki a képet, amit más is láthatot, te csak "megosztottad". Nem lesz ebből semmi.

2022. dec. 11. 16:21
 5/17 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy ezt nem fogja annyiban hagyni hogy megosztottam a gyerekét...meghogy majd meglátom, holnap jön a rendőrség stb...
2022. dec. 11. 16:31
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Azt mond amit akar, attól még nem úgysem tud mit csinálni
2022. dec. 11. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez is valami véresszájú játszótéri anyuka lesz akinek Ödönke az élete fő műve. 70 IQ alatt ennyi van. Ne vedd komolyan. Szard le és röhögd ki. Amúgy meg a jó qurva anyját aki engedi felmászni a kölykét az ülésre cipővel ahová más is ülni fog.
2022. dec. 11. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Semmi nem fog történni, mert semmi illegális dolgot nem csináltál. A nő csak szimplán hülye.
2022. dec. 11. 16:55
 9/17 anonim ***** válasza:
27%
Akik meg lepontoztak engem az kiszívhatják a ... :)
2022. dec. 11. 16:58
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
En melletted allok, elegge szanalmas a viselkedesuk, amugy arcokat manapsag ki kell takarni.
2022. dec. 11. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!