Honnan tudod, hogy egy szemely írja azokat a valaszokat? Amúgy a moderátorok mindent törölnek, amit jelentenek a felhasználók, ha az valóban sértő, nem csupán neked nem tetsző válasz.
2022. dec. 9. 07:22
2/23 anonim válasza:
Ha nem törlik a modik a válaszát soha akkor valószínű nem sértő
Szóval nem
Le kell sz.arni
2022. dec. 9. 07:22
3/23 anonim válasza:
Egyszerűen ne használd a gy.k.-t.
2022. dec. 9. 07:35
4/23 anonim válasza:
"Rendőrségen jelenthető?"
Kiröhögnek.
Nem foglalkoznak egy olyan üggyel, hogy valaki téged egy internetes weboldalon(amit te ugyanúgy használsz, hiába tudod mi van) zaklat, bullyingol
2022. dec. 9. 07:39
5/23 anonim válasza:
A rendőrség alacsony prioritású ebben az ügyben!
-Hívd a vörös telefonon egyenesen az amerikai elnököt!
-Talán ő tud valamit tenni világot megrengető problémád orvoslására, - de ez sem tuti! :DDD
De hogy érdemi választ is kapj:
Priváton tiltod, itt meg letojod!
2022. dec. 9. 07:41
6/23 anonim válasza:
Tehát nem tetszenek a válaszai, amiket a kérdések alá ír. Ezért zaklatás?
2022. dec. 9. 07:47
7/23 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a modik mindent törölnek, ami sértő, vagy szabályellenes. Az egyik kérdésem alatt valaki elkezdett b.zmegolni meg káromkodni, sértegetni engem nem is kicsit, szóval az az egy hozzászólása nagyon is szabálysértő, a modik mégik rendbe találták a válaszát :( ezt viszont törölni fogják mert nem szabad csak úgy írkálni róluk negatívat. Tiszta diktatúra komolyan.
2022. dec. 9. 07:58
8/23 anonim válasza:
Az oszt igen. 😂 Emberünk bemegy a rendőrségre. Jó napot kívánok feljelentést akarok tenni. Milyen ügyben? Zaklatás. Rendben mondja el mi történt. Hát írtam a gyakori kérdésekre és van ott valaki aki bunkón válaszol és a moderátorok sem törlik. Ekkor a két nyomozó egymásra néz... 😂😂😂🤦
2022. dec. 9. 07:58
9/23 anonim válasza:
"Online bántalmazó"? Tudod te, ez mit jelent? Nem azt, hogy a GYIK-en nem veled egyetértő választ ír valaki.
Megjegyzem, én sem értek veled egyet, a kérdésed alapján butának és szánalmasnak is talállak, és nem, nem én írtam eddig a "sértő" válaszokat. Szóval, már legalább ketten vagyunk, akik negatívan állnak hozzád. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!