Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Erőszak a börtönben?

Erőszak a börtönben?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek a témához, azt vágom hogy van börtön meg van fegyház is meg egy harmadik csak nem akarok hülyeséget írni és nem vágom tutira a nevét. Azt se tudom, hogy hol milyen rabokat raknak egy helyre és kik kiket kerülnek el. Mert nyilván ezek se mindegyek a kérdésem szempontjából, hogy kik hol és kikkel vannak egy helyen.

De van amit nem értek. Ugye gyakori szövegelés, hogy a börtönben mennek az erőszakoskodások egymás között. A szexuálist emelik ki, de nyilván van ott más is. Persze ezt nem lehetséges teljesen megszüntetni, de ez mindennapi eset szokott lenni? Ott vannak az őrök, nekik nem az (is) a dolguk, hogy ezeket megakadályozzák ha tudják? Persze el lehet tusolni pár dolgot meg ők se vannak ott mindenhol, de hogy mehet ez "egész nap"?

Női börtönökben arányaiban ugyanannyira szemetek, esetleg még jobban vagy kevésbé?

Nem vagyok elítélt, de érdekel a dolog.

Egyébként az szexuális erőszak ott a megalázás miatt (is) szokott történni, de mi van ha hetero az aktuális tábor? Akkor hogy megy ez?

2022. dec. 7. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A hetero is megerőszakolja a másikat, ez egy nagyon komoly megaláztatás, ettől becsicskul.

Csicska meg mindig kell, ugye.

A női börtönben még keményebb a dolog. A liliomlelkűek ugye be sem kerülnek, szóval nem szívbajos társaság.

2022. dec. 7. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1203..

Olvasd végig a válaszokat. Kitérnek a férfi bv intézetekre is.

2022. dec. 7. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a #2 által linkelt válaszokat (el fogom, mert érdekel) de egyszer beszélgettem egy baráti társasággal, hogy egy épp aktuális ügyben milyen keveset kapott egy pedofil.

Az egyik csaj ragaszkodott hozzá, hogy elég neki a 3 év is.

Amikor heveskedtem, hogy nem, leporolja magát, kijön ,és folytatja, a lány magabiztosan mondta, hogy nem.

Aztán elmesélte, hogy az apja, és a bátyja smasszer (börtönőr).

A pedifilokat ők (mármint a lány rokonani) úgy viszik a zarkába, hogy mielőtt becsuknák maguk mögött az ajtót, távozóban közlik a többivel: pedofil.

Mivel sok bűnözőnek rémes múltja van, és maguk is bántalmazottak..

Nos, ott kezdődik az igazságszolgáltatás.

Persze nem első kézből jön a sztori, de szerintem hihető.

2022. dec. 8. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!