Azért megbüntethetnek, ha a házam elé egy póznára Amerikai zászlót teszek?
Figyelt kérdés
Közben meg rá teszek egy rádiót, amiből az USA himnuszt bömböltetem. Én magam meg beöltözök Szabadságszobornak.2022. dec. 4. 19:50
11/20 anonim válasza:
A házad elé de kerítésen belül nyugodtan. Bömböltetni viszont nem szabad semmit, ha ezzel másokat zavarsz.
12/20 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nem, viszont Facebookon és You Tube-en, ott maradsz.
13/20 anonim válasza:
20:28: ha még emlékszel a párkányi "zenélő ház" esetére, amit majdnem húsz évig tartott megoldani a szlovák hatóságoknak - akkor ennek alapján nincs igazad. :) Nem hiszem, hogy a magyarok kompetensebben járnának el hasonló esetben.
Egyébként a kérdezőre valószínűleg elég gyorsan ráhívnák a mentőt.
15/20 anonim válasza:
Majd beperel a szabadságszobor jogdíj miatt.
16/20 anonim válasza:
Nem büntethetnek meg, csak felesleges nem Amerikában élsz. Különben igen Észak Koreában még halálra is ítélnének, de hálistennek nem ott vagyunk.
17/20 anonim válasza:
"Különben igen Észak Koreában még halálra is ítélnének, de hálistennek nem ott vagyunk."
Csak anyagilag
18/20 anonim válasza:
Hát külföldön élek, szóval nem vagyok egy elvakult hülye, és tudom milyen rossz otthon a helyzet. Viszont azért még Észak Koreától messze vagyunk/vagytok.
19/20 anonim válasza:
Az antikommunista szélsőjobber nagymagyarok megvernek, leveszik az amerikai zászlót és a szovjet zászlót rakják a helyére.
20/20 anonim válasza:
Tépd szét az apcsi zászlódat te libsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!