Mindjárt jönnek a kemény autósok kommentjei, akik félholtra vernék azt, aki hozzá mer nyúlni a drága tragacsukhoz.
Nekem ugyan nincs tragacsom, de ilyen esetben lopva összekötném az emberünk két cipőfűzőjét, amint az autó alatt fekszik, majd elkiáltanám magam, hogy segítség, tolvaj.
2022. dec. 2. 21:22
2/11 anonim válasza:
Én egy egyszerű parasztember vagyok,nincs tragacsom csak ketto John Deere traktorom.
Ha este mennék ki körbenézni és látnám valaki a traktorok körül ólálkodik a vasvillával megkínálnám.Ha még ezek után lenne ereje elfutni kiengedném a kettő 60 kg kuvasz kutyámat az esti sétájukra,azt amit az udvarban találnak az az ő játékszerük.
2022. dec. 2. 21:28
3/11 anonim válasza:
Beülök és indulok. Nem vettem észre.
2022. dec. 2. 21:36
4/11 anonim válasza:
A vasvillás után mindjárt jön a többi jól ütő, jól rúgó, jól késelő, gyilkolászós számítógépes játékokon nevelkedett nemzedék. Mindjárt jön valaki a dobócsillaggal és a hatlövetűvel.
2022. dec. 2. 21:42
5/11 anonim válasza:
Kihívni a rendőrt.. lefényképezni őket. Valószínűleg nem egyedül lesz és te fogod húzni a rövidebbet, ha ugrálsz.
2022. dec. 2. 21:43
6/11 anonim válasza:
Telefon elővesz és videóra rögzítem amit csinálnak.. aztán magyarázkodhatnak a rendőrnek.
Ja és utána még be is perelem őket magántulajdon megrongálása miatt.
2022. dec. 2. 21:57
7/11 anonim válasza:
Leengedem az emelőt és valahol máshol megvárnám amíg valaki rátalál!
2022. dec. 2. 23:37
8/11 anonim válasza:
Egy átlag autó alatt úgy sincs annyi hely hogy ne nyomná agyon, nemhogy az enyém alatt!
2022. dec. 2. 23:39
9/11 anonim válasza:
Hagyni, hogy ellopják. Minden más esetben rosszabbul jársz.
2022. dec. 3. 08:49
10/11 anonim válasza:
Semmit, teslám van, nincs benne katalizátor. Hagynám, hagy keresse.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!