Facebook rendőri intézkedés?
Szerintem, mivel csak messengeren történt az egész, vagyis magán levelezésben, és csak ketten tudtak róla, nem hinném, hogy lesz belőle valami. Ha már kirakta volna több oldalra, bárhová, ahol többen látják, na az már gáz lenne. De egyébként tényleg nem vagyok benne biztos, ez csak az én véleményem.
Azért gondolom, mert ha messengeren megsértesz valakit, vagy megvádolsz, az nem bűncselekmény, hiszen más nem hallotta, nem látta. De, ha már ezt több ember előtt tetted volna, az bűncselekmény.
Egyébként meg egy 14-15 éves lány, mit keres a facebook-on, és küldözget ráadásul meztelen fotókat ismeretlen emberkéknek? Mivel kiskorú, csak szülői felügyelettel lehetne fenn."Szép" kis szülei lehetnek ennek is, jól nevelték a gyereket. Nem hinném, illetve nem gondolnám, hogy bajt akarnak maguknak, hiszen őket is elővennék, nem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!