Febeuárba lesz tárgyalás,az illető aki a rokonom az töbször megvert engem pénzem is elvette,feljelentettem Februárba lesz majd a tárgyalás,Az előkészitő ülésen elismerte a vádakat de nem mondott le a tárgyalásrol valo jogárol igy Februárba lesz?
Figyelt kérdés
Lesz majd a tárgyalás, volt elötte ugyanilyen verekedéses de azt felfügesztettel meguszta,de idön belül megvert ráadásul értékem is elvette igy a felfügeaztetett is lefogja ülni meg amit ezért kap, a rokonok közül néhányan rám haragudnak mert feljelentettem,szerintük megkelett volna vele egyeznem,mert rendes ember csak az ivás miatt tette ezt,természetesen anyámé az oldalamon állnak hogy rokon nem rokon de ha ilyen van felkell jelenteni az illetöt, de azt sem értem mértnem rakták elözetesbe már akkor amikor megvert és elvette az értékeimet,az ő oldalán lévö rokonjaink azt mondják meg se fog jelenni majd a tárgyaláson, Ha nem jelen meg menyi idö mire körözést adnak ki iránta? És menyi idö után mennek érte? Az elökészitö ülésnél se jelent meg. És majdnem 2 honapra lett megtartva amire már hajnalba érte mentek,ha nem jelenik meg a tárgyaláson akkor ugye elözetesbe rakják? Van felesége meg tini lánya is van,és a rokonok azért haragudnak rám hogy mi lesz a családjával,meghogy megkelett volna egyeznem a rokonomal hogy ad penzt en meg nem jelentem fel,de nem erzem magam bunosnek hogy feljelentettem meg ra adasul tudta jol ha csinal valamit kemenyen elo szedik mivel mar van felfugesztetje, attol is felek nehogy a kozos rokonjaink megtamadjanak engem, a felesege is eleg merges ram,a 15 eves lanya is minden fele mocskos embernek elhordott amiert az apjat feljelentettem, ha elitélik akkor rögtön lecsukják ugye? Kicsit tartok töle mert eleg agresziv2022. nov. 26. 09:17
31/38 A kérdező kommentje:
Nem tud senkise válaszolni?
2022. nov. 28. 17:23
34/38 A kérdező kommentje:
Arra kénne a válasz ha nem lesz ott a tárgyaláson akor letudjuk e a biroval és az ügyészel. Vezetni a tárgyalást nélküle? Vagy mikor adnak rá körözést és mikor mennek érte? Meg ha elnapolják mikor lesz a következö?
2022. nov. 28. 21:46
35/38 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Szerintem igen, de ngy esélyel oda viszik ha nem jön. De ha nem is viszik, akkor is letudják vezetni.
36/38 A kérdező kommentje:
Ja az jo lenne ha lelehetne vezetni,nincs kedvem sokszor ujra menni,ha levezetik akkor mikor ra mennek érte hogy leüpje a felfügesztet meg a rendes mostani itéletet is? Lehet a tárgyalás napján nem is lesz otthon
2022. nov. 28. 22:03
37/38 anonim válasza:
36. Az mégsokáig húzódhat. Amit első fokon kiszabnak rá az még nem jogerős ítélet.
38/38 A kérdező kommentje:
Én nem anyira akarom hogy elhuzodjon
2022. nov. 29. 04:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!