Jogellenes a Yettel azon gyakorlata, hogy a soron következő ÁSZF változásról küldött SMS üzenetében található link egy olyan oldalra vezet, ahol csak akkor tájékozódhat bárki a küldött értesítéssel kapcsolatban, ha előbb ügyfélként azonosítja magát?
Mert így tudják azt követni, hogy ügyfeleik hány százaléka olvassa el a változást.
Mert sokkal egyszerűbb egyet kattintani, mint a honlapjukon ugyanezt kikotorászni.
1: Pedig baromira nem egyszerűbb sms kóddal azonosítanom magam, főleg nem akkor ha még a telefonszámomat sem tudom kívülről. Ha több számom van, akkor meg már tényleg zavaró és hátráltató.
Amúgy meg ha levélben írnak valamit, akkor sem tudják ellenőrizni, hogy valaki végigolvassa-e. Szóval nekem még mindig akadályoztatásnak tűnik ez a dolog, de azon túlmenően meg még negatív megkülönböztetésnek is.
Neked is, nekem is jogon van nem egyet érteni.
Nem tippelem meg, melyikünkkel értenek többen egyet.
Igen, jogellenes.
Nem tehetik semmilyen feltételtől függővé annak a szerződési feltételnek a megismerését, amihez alapvető jogod van, mint szerződött partner.
Azok, akik azt írják, hogy nem így van, meg, hogy máshol is elérhető, erősen tévednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!