Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tudok ezért pert indítani?

Tudok ezért pert indítani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Először is ide fordulok mert az ügyvédem akivel már több pert is nyertem annó szabadságon van jelenleg. A helyzet az lenne, hogy a gyerekem aki tizedik osztályos gyakran rágalmazza egy fiú az iskolából, egyszer iskolán kívül meg is verték és nyolc napon túli sérüléseket okozott a gyereknek. Rendőrségi ügy volt belőle, ahol megígérte hogy nem csinál többet ilyet és kész nem törődtek annyira vele. Az igazgatóság pedig tesz rá magasról, és ezért szeretnék egy pert indítani a rágalmazó ellen. Ez lehetséges? A rágalmazó kiskorú.
2022. nov. 19. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

“Az ügyvédem akivel több pert is megnyertem”

Te milyen gyakran perelsz? :| Amúgy szerintem bemész megrángatod a fülét a kis k*csögnek és kész. Ilyet amúgy még nem hallottam, hogy perre vigyenek egy iskolai verést.

2022. nov. 19. 18:24
 2/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Te ilyen perelős fajta vagy?
2022. nov. 19. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Hiányosak az információk. Beszélj a gyerek szüleivel vagy vidd a fiad más iskolába.
2022. nov. 19. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Először is ide fordulok mert az ügyvédem akivel már több pert is nyertem annó szabadságon van jelenleg."

. Hát, ez k*rva jó... :D

Beperelted a menzát korábban, mert nem adtak a fiadnak nápolyit?

Én azt értem, miért nem az iskolát perled, ha ők mulasztanak.

Ezt a sztorit nem hiszem el: egy felnőtt nem egy gyerekkel keménykedne, hanem más felnőttekkel.

2022. nov. 19. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyereked 10-es, akkor a "tettes" is annyi, ellene nem tudsz pert indítani.
2022. nov. 19. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Alao kéne legyen kivenni a suliból másikba
2022. nov. 19. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Pereld be az ügyvéded, amiért elment szabira!
2022. nov. 19. 20:17
 8/8 anonim válasza:
cool story bro
2022. nov. 19. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!