Akik szerint a fű legalizálásától meg a teljes LMBT-jogoktól összeomlana a társadalom, azok hogyan magyarázzák, hogy USA, Kanada, Hollandia, Spanyolország, Portugália, nem omlottak össze?
""hagyjuk már a fű démonizálását" Ja, hisz az is ezzel kezdte aki a heroint tolja, de oké, mi sincs nagyobb rendben mit egy tetves kapudrogot legalizáltatni."
Nincs igazad, mert a heroinisták döntő többsége először a cigit és az alkoholt próbálja ki és nem a füvet (mivel ahhoz fér hozzá könnyedén), tehát a kapudrog ez a kettő, és nem pedig a fű.
Nem hallottam ilyet, hogy ettől összeomlana a társadalom. Kik mondják ezt?
Másrészt viszont ezek legalizálásától megváltozna a társadalom, az említett országokban is megváltozott. Az ellenzők akár összeomlásnak is nevezhetik, a támogatók meg pozitív változásnak.
Pl Magyarországon is legális a Facebook, sokan ott élik az életüket. Ez most társadalmi probléma, összeomlás, pozitív dolog, vagy mi?
"Kik mondják ezt?"
Én a Schmidt Marikától halottam ilyet a Hit rádión ,hogy nyugaton ezzel mérgezik a társadalmat amitől az összefog omlani és inkább vallási nevelés kellene.
De a kérdésre.
Én legalizálnám de minimum Dekriminalizálnám. A fent említett országok sem robbantak le ez miatt.
Egyébként Hollandiában sem legális a marihuána . Itt is csak Dekriminalizált
Ezeknél sokkal nagyobb társadalmi problémák vannak. A füvet rengetegen szívják most is. Ha legalizálják, csupán annyi történik, hogy a fogyasztóknak nem kell rettegni a börtöntől meg a kétes eredetű anyagoktól, illetve az államnak is hoz bevételt.
Az LMBTQ jogok kiterjesztésétől sem omlik össze a társadalom, csak legfeljebb elmegy egy számomra nagyon fura irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!