9. ha nagyon akarod, akkor keresek neked PTK/BTK, akármi törvényhelyet, de ha megelégszel az egyik iroda oldaláról ollózott szöveggel, akkor íme:
„De van olyan magánnyomozó, aki vállalja!”
És valóban, VAN! Azonban olyan "magánnyomozótól", aki ilyet vállal, tartsa távol magát!
Vigyázat!!!! AKI ILYEN SZOLGÁLTATÁST VÁLLAL, AZ VAGY SZÉLHÁMOS, VAGY BŰNÖZŐ, ÍGY JÓ ESÉLLYEL ÖN CSALÓDNI FOG!”
16.
Nem tudom, de kikerülted a választ ügyesen!
15. Semmi közöd hozzá, és a kérdéshez sincs köze, hogy az én foglalkozásom mi. Bemásoltam az egyik iroda vonatkozó szövegét.
Minden szakmában vannak felelőtlen emberek. Lásd az elmúlt években nem egy ügyvéd került a vádlottak padjára.
Aki nem akarja kockáztatni az engedélyét, az nem vállal el törvénytelen dolgot.
„A hatályos szabályozás alapján a magánnyomozó a megbízatása teljesítése érdekében azon adatállományhoz, nyilvántartásokhoz (ingatlan-nyilvántartás, az egyéni vállalkozók nyilvántartása, a cégnyilvántartás, a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartása, közúti közlekedési nyilvántartás) fér hozzá, amihez a megbízója is. Többletjogosultságai nincsenek. Jelenleg a felsorolt öt nyilvántartáson kívül egyéb nyilvántartásból adatot nem igényelhet, és a megismerhető adatok is erősen korlátozottak, hiszen csak azokat ismerheti meg, amelyek megismerésére a megbízója is jogosult.”
18.
Te már csak tudod mivel sohasem volt semmilyen közöd magánnyomozóhoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!