Mi lehet az oka, hogy nem érkezett meg a nemzeti konzultációs kérdőív - az egész társasházunkba? Elvileg online ki lehet tölteni, de ilyet sem találok.
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 09:15
11/15 anonim válasza:
Tehát akkor úgy látom, veled sem sikerült megértetni, hogy semmi értelme az egész kamukonzultációnak... szép is, amikor emberek ilyen értelemmel élnek bele a világba.. lenyűgöző 😊
12/15 anonim válasza:
Én sem értem, hogy minek rugózol annyit ezen a propagandán.
Ez csak egy fideszes kampányfogás közpénzből.
Fidesz által előidézet sokszoros, összetett válsághelyzetben figyelemelterelő stratégia, hogy a valóság helyett másokra kenjék a felelősséget, és erre milliárdokat költenek.
A legdrágább nem reprezentatív "közvéleménykutatás" manipulált kérdésekkel, és szádba rágott válaszokkal, amikről még plakátokat is készítenek, mert nem bírsz gondolkozni.
Ennyire hülyére vesznek, ennyire hülyét csinálnak belőled, és ennyire visszaélnek a hülyeségeddel.
Komolyan azt hiszed, hogy számít bármit is az eredmény?! Ha egy ember se tölti ki, akkor is megmondják, hogy világraszóló siker volt, soha ilyen sokan nem töltötték ki, és nekik van igazuk.
13/15 anonim válasza:
2 vagyok, engem nem hat meg a hülyeségük, csak válaszoltam a kérdezőnek, hogy ide sem dobták be.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem kell a ballib propaganda. Szövegértés! "Mi lehet az oka, hogy nem érkezett meg a nemzeti konzultációs kérdőív"
2022. nov. 10. 08:24
15/15 anonim válasza:
Nem kell a ballib propaganda... Jobbkonzerv pjopagandááát akajok, punktum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!