Hol tudom megnézni ingyenesen online egy ingatlan tulajdoni lap másolatát?
Figyelt kérdés
A földhivatal online oldalon azt írja ki ,hogy a keresett ingatlan nem található, pedig a pontos cím, és a helyrajzi szám is megvan. A fizetős oldalon bezzeg rögtön megtalálta, az az opció h menjek be egy földhivatalba sajnos eü okok miatt nem kivitelezhető :(pedig fontos lenne, hagyatéki tárgyalás miatt. Máshonnan nem tudom lekérdezni? ha valaki tud egy linket azt nagyon megköszönném.2022. nov. 7. 10:52
1/3 anonim válasza:
Ingyenesen az ügyfélkapun csak az első oldal jelenik meg, az meg lófütty kb.
2/3 A kérdező kommentje:
Ügyfél kapun keresztül néztem, nekem csak az lenne az érdekes h kinek a nevén van az ingatlan. Az gondolom az első oldalon van. illetve olyat sem írt ki hogy csak egy oldal. Nem hiteles tul.lap másolatára vagy betekintésre lenne rá szükségem. De azért köszi.
2022. nov. 7. 11:07
3/3 A kérdező kommentje:
1/2 a zöldet azért küldtem.:)
2022. nov. 7. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!